kasten op maat online
golf

Aanbod online kasten op maat

sort icon

Stel online uw ideale kast zelf samen op maat

Bij Slaapkamerweb heeft u talloze opties in maatvoering die meestal per type kast verschillen. Zo zijn er zweefdeurkasten, schuifdeurkasten en draaideurkasten online beschikbaar waar u uit kunt kiezen. Elke kast heeft volop keuze in de uitvoering, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een lichte tint romp, of een romp in uw favoriete houtstructuur en dit vervolgens combineren met bijvoorbeeld hoogglans deuren, spiegeldeuren, of deuren van getint glas. 

Ook de binnenkant van de kast stelt u gemakkelijk en snel samen met onze handige kastentool. Deze optie vindt u onder de groene knop met ‘Kies indeling en bestel’. Deze tool laat zien hoe de binnenkant van uw kast op maat eruit zal komen te zien. De indeling van de kastvakken hangt samen met de maatvoering van de kast en ziet u hier terug. Daarnaast kiest u gemakkelijk en snel uw ideale accessoires, zoals roedes, ladeblokken, legplanken en kastvakverdelers, door op een kastvak te klikken. Op deze manier maken wij het mogelijk dat u nooit teveel of juist te weinig accessoires heeft en bovendien de juiste zelf kan kiezen!

Wat u ook kiest voor een uitvoering en accessoires, onze online kast op maat zijn van hoge kwaliteit en mocht uw ideale afmeting ontbreken bij de opties, of zou u de diepte liever anders zien? Neem dan gerust contact met ons op, wellicht zijn er dan toch nog mogelijkheden die meer aansluit op uw wensen, wij denken graag met u mee en als het een beetje meezit vinden we vaak mogelijkheden!

Persoonlijk advies bij het bestellen van uw maatwerk kast

Heeft u wat hulp nodig bij het samenstellen van uw ideale kast op maat online, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk, wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden.  

Na uw bestelling houden wij u uiteraard op de hoogte over de levering. De verwachte levertijd kunt u vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij weten wanneer wij de kast precies aan u kunnen uitleveren, nemen wij contact met u op, om met u een afspraak in te plannen voor de montage! Zou u meer willen weten over onze montageservice, of heeft u vragen dan over de levering, neem dan gerust contact met ons op!