luxe kledingkast
golf

Aanbod luxe kledingkasten 

sort icon

Gratis levering & montage van uw luxe kledingkast 

Wij bieden u een complete service die niet stopt na het bestellen. De montage en levering zijn bij ons daarom GRATIS bij een besteding vanaf 400 euro (met een aantal kleine uitzonderingen). Onze vakkundige monteurs stellen uw luxe kledingkast bij levering netjes voor u af, zodat u en wij zeker weten dat deze een tijd mee zal gaan. 

Wanneer u uw ideale luxe kledingkast bij Slaapkamerweb besteld, houden wij u uiteraard op de hoogte over de levering. De verwachte levertijd kunt u bij iedere kledingkast vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij precies weten wanneer wij deze aan u kunnen uitleveren, nemen wij contact met u op, om een afspraak met u in te plannen voor de montage! 

Wil u meer weten over onze montageservice of heeft u vragen dan over de levering, neem dan gerust contact met ons op! 

Kies het juiste type kast

Onze collectie luxe kledingkasten bestaat kort samengevat uit drie verschillende type kledingkasten met alle drie hun eigen manier van openen. Dan moet u denken aan de schuifdeurkast, zweefdeurkast en draaideurkast, met allen ook hun geheel eigen uitstraling en werking. Bij de draaideurkast openen de deuren bijvoorbeeld in de ruimte en heeft u ook direct zicht en overzicht op de kastvakken. Bij de schuif- en zweefdeur kledingkast beperken de deuren niet de ruimte, daarbij schuiven de deuren net voor, of in de kast. Echter kunt u bij deze type kledingkasten nooit alle kastvakken tegelijk overzien omdat de deuren in de kast zitten. De keuze voor één van deze verschillende type kledingkasten is daarmee dan ook een goed startpunt, vervolgens heeft u bij elk type kledingkast tal van opties om deze samen te stellen naar wens en deze zo luxe te maken als u maar wil.

De juiste afmeting van uw kledingkast

Als u, uw favoriete type luxe kledingkast heeft gevonden, kunt u er één selecteren en wordt er bij de opties vaak eerst gevraagd een keuze te maken voor de maat. Onze luxe kledingkasten beginnen bij een breedte van 91 cm en kunnen besteld worden met wel 5 meter de ruimte in, daar tussen in zitten uiteraard nog tal van breedtematen. In de hoogte is de laagste kast 217 cm hoog en de hoogte 239 cm hoog. Zo kunt u zelf kiezen wat u en de ruimte waar de kledingkast komt het beste past! Mocht uw ideale afmeting ontbreken bij de opties, of de diepte zou u liever anders zien? Neem dan gerust contact met ons op, wellicht zijn er dan toch nog mogelijkheden, wij denken graag met u mee en waar het kan vinden we vaak mogelijkheden!

Uw luxe kledingkast in de uitvoering die u het mooist vindt

Het uiterlijk van de luxe kledingkast is natuurlijk bepalend voor de uitstraling en doet daarmee ook wat met de ruimte waar deze komt te staan. Omdat iedereen een andere smaak heeft en verschillende ruimtes verschillende kledingkasten verdienen, hebben onze kledingkasten tal van opties waaruit u kunt kiezen voor de uitstraling. Vaak kunt u kiezen voor de uitvoering van de romp en de deuren en deurpanelen. Zo kunt u dan bijvoorbeeld een houten romp combineren met hoogglans deuren, of deuren van getint glas, daarnaast zijn spiegeldeuren vaak ook een mogelijkheid. Natuurlijk zijn er tal van andere mogelijkheden, die u vanzelf tegenkomt bij de opties. Afhankelijk van het type luxe kledingkast kunt u ook handgrepen kiezen en kiezen voor een sierlijst om de kast die de kledingkast helemaal af maakt en meer body geeft. Welke uitvoering heeft uw voorkeur? 

De inhoud van de luxe kledingkast

Bent u alle opties doorgelopen en ziet de kledingkast eruit zoals u deze het liefst ziet? Dan kunt u vervolgens de binnenkant ook samenstellen! Wel zo handig, want zo heeft u nooit bijvoorbeeld een legplank teveel of te weinig. Onder de knop ‘Kies indeling en bestel’ kunt u de indeling van de kastvakken inzien die past bij de afmeting van de kledingkast die u heeft geselecteerd. Als u op één van de kastvakken klikt, kunt u de accessoires kiezen die u wilt toevoegen. U bepaalt daarmee zelf hoe de inhoud eruit komt te zien en deze kastentoool, maakt het tegelijkertijd ook inzichtelijk! Vergeet overigens de kastdeur remmen en verlichting niet, die de kledingkast extra prettig in gebruik maakt en het bovendien extra luxe meegeeft.