houten bijmeubelen
golf
sort icon

Gratis bezorging en montage van uw houten bijmeubelen

Al vanaf € 400 komen wij uw houten bijmeubelen gratis bezorgen en monteren (In heel Nederland, op een paar uitzonderingen na)! Wij raden u daarom ook aan om uw houten bijmeubelen als nachtkastje(s) of commode(s) mee te bestellen met uw bed, boxspring, of kledingkast.Hiermee bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct wat professioneel wordt opgebouwd!

De juiste hoogte van uw houten bijmeubelen

Wanneer u nachtkastjes besteld bij uw bed, is het fijn als deze enigsinds overeenkomen met de hoogte van de zijkanten van het bed. Op deze manier pakt u het makkelijkst wat u nodig heeft en hoeft u niet ver te reiken of bukken, wat wel zo prettig is met hetgeen u op uw nachtkastje heeft staan.  

Kom langs in onze toonzaal 

In onze toonzaal te Zutphen heeft u de mogelijkheid om onze houten bijmeubelen met eigen ogen en van dichtbij te bekijken. Wij zullen u dan ook hartelijk ontvangen en staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook als u online een bestelling plaatst kunt u uiteraard bij onze deskundige medewerkers terecht voor vragen. Neemt u dan ook gerust contact met ons op.