massief houten bed
golf

Productaanbod massief houten bedden

sort icon

Bedbodem van een massief houten bed 

In tegenstelling tot bedden van andere materialen, vindt u in een massief houten bed doorgaans een lengtebalk waarop de bedbodems rusten. Deze stevige basis zorgt ervoor dat uw bedbodems veilig op hun plek worden gehouden. Sommige bedden, zoals massief houten bedden, worden geleverd met een verstelbare bedbodemdrager die het mogelijk maakt uit verschillende hoogtes te kiezen. Op deze manier wordt de instaphoogte van het bed aangepast.

Hoogwaardige kwaliteit, levenslang mooi 

Een groot voordeel van massief hout is dat er geen andere materialen worden gebruikt voor het meubel dan alleen hout. Je hebt dus echt, 100% hout. Een groot voordeel daarvan is dat je kiest voor hoogwaardige kwaliteit. Goed hout gaat zo jaren mee. Gebeurt het toch dat het hout beschadigd raakt, dan kan het altijd gerestaureerd worden door het te schuren of opnieuw in de olie te zetten. Nóg een voordeel: hout kan verschillende kleuren aannemen door de olie die je kiest. Ben je na jaren toe aan een nieuw kleurtje: even schuren en opnieuw in de olie in de kleur van jouw keuze. 

Verschillende soorten massief houten bedden 

Slaapkamerweb biedt massief houten bedden in verschillende formaten. Bent u op zoek naar een kinderbed massief hout of een massief houten ledikant? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor een eenpersoonsbed van massief hout, kunt u bij Slaapkamerweb terecht.