grenen bed
golf

Bekijk ons aanbod van grenen bedden


Verschillende stijlen grenen bedden

Onze collectie grenen bedden bestaat uit een aantal varianten die verschillen qua design. Zo kunt u een grenen bed uitzoeken die helemaal aansluit bij de stijl van uw slaapkamer. Bovendien hebben deze bedden vaak verschillende opties waar je uit kunt kiezen. Je hebt dan bijvoorbeeld de keuze uit verschillende type poten. Ook het hoofdbord hoeft niet uit grenen te bestaan, maar kan bijvoorbeeld uitgevoerd worden in kunstleer. Er zijn ook grenen bedden waarbij u de mogelijkheid heeft om te kiezen voor één bedlade of meerdere. Zo creëert u extra opbergruimte, die in een kleinere ruimte soms heel handig kan zijn en daardoor meer ruimte in de slaapkamer overblijft. 

Kies zelf uw bedbodem en matras bij uw grenen bed

Onze grenen bedden hebben zijn standaard beschikbaar zonder bodem en matras. Zo kunt als u deze zelf heeft deze erin leggen. Denk er dan wel aan dat u de juiste afmeting grenen bed kiest, sommige bedbodems zullen ook niet passen omdat deze elektrisch verstelbaar zijn en de motor dan mogelijk in de weg kan zitten. Twijfelt u of uw bodem in een grenen bed naar keuze zal passen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Mocht u ook een bedbodem en matras bij het grenen bed naar keuze willen aanschaffen, dan krijgt u van ons een mooie combinatiekorting! Het voordeel van zelf uw bodem en matras uitzoeken is dat je een passend slaapsysteem creëert, want iedereen vind wat anders fijn, heeft verschillende voorkeuren en is bovendien anders gebouwd.  

Uw grenen bed in de juiste afmeting

Sommige slaapkamers zijn groot, anderen weer kleiner, dit kan natuurlijk uitmaken welke afmeting u kies voor uw grenen bed. Natuurlijk is het ook belangrijk te kiezen voor de ruimte die u wil hebben in bed. Het is dan ook verstandig daar van te voren over na te denken. Het grenen bed stemt u af op de maten van de bodem en de matras, maar de werkelijke afmeting is ruimer. Wij hebben dit bij de productomschrijving van elk bed netjes beschreven, zodat u precies weet wat u in huis haalt.  

De breedtematen van onze grenen bedden zijn er vooral in 2-persoonsmaten en beginnen bij 140 cm en lopen door tot 200 cm. De lengtematen van onze grenen bedden zijn er vanaf 200 cm oplopend tot 220 cm. Want ook als je wat langer bent is het fijn als je in bed je benen goed kwijt kunt. 

De hoogte van uw grenen bed

Onze grenen bedden verschillen in hoogte, de hoogte van de zijkanten zijn daarbij een uitgangspunt. Hoe hoog de bed dragers in het bed gemonteerd zijn, hoe hoger uiteindelijk de instaphoogte is. Daarbij tellen de bedbodem en de matras uiteraard mee! Het is handig om aan de monteur aan te geven, hoe hoog u de beddragers in het bed gemonteerd wil hebben, zij kunnen u hierbij ook goed adviseren. Er zijn binnen onze collectie grenen bedden die op comforthoogte zitten, comforthoogte is een hoogte vanaf 45 cm. Ideaal voor een makkelijk in- en uitstap.  

Accessoires die passen bij uw grenen bed

Binnen onze collectie zitten ook accessoires die uw grenen bed kunnen verrijken, dan wel in gemak, maar ook in uitstraling. Zo zijn er diverse soorten verlichting die aan het grenen bed gemonteerd kunnen worden, waarbij u niet uit bed hoeft om deze aan- of uit te zetten. Ook nachtkastjes kunnen erg handig zijn en bergen uw spullen netjes op. Deze heeft Slaapkamerweb in diverse varianten en zijn er die prachtig aansluiten bij uw grenen bed.  

Kom naar onze toonzaal 

In onze toonzaal te Zutphen kunt u onze grenen bedden vinden en met eigen ogen komen bekijken. Het voordeel is dan ook dat onze verkoopmedewerkers voor u klaarstaan om u te helpen bij het maken van een keuze of u te voorzien van advies en antwoorden op uw vragen. U bent dan ook van harte welkom en mocht u vragen bij het bestellen van uw grenen bed of graag wat meer informatie inwinnen? Dan staan onze verkoopmedewerkers u graag te woord via, telefoon, chat of per mail. Neem daarvoor dan ook gerust contact met ons op.