Maatwerk kast

Bij Slaapkamerweb bent op de juiste plek als u op zoek bent naar een maatwerk kast. Onze kasten van hoge kwaliteit hebben tal van opties voor diverse maatvoeringen en andere opties, zodat u deze gemakkelijk zelf kunt samenstellen. Denk dan bijvoorbeeld aan materialen, kleuren, maar ook de inhoud van de kast. Deze kiest u gemakkelijk zelf, met enkel de accessoires die u handig vindt!

Wellicht is het goed om te weten, dat maatwerk kasten bij Slaapkamerweb hetzelfde geprijsd zijn, als standaard kasten. Hoe ziet uw ideale maatwerk kast eruit?

Gratis levering & montage van onze maatwerkkasten

Als u uw ideale maatwerk kast heeft samengesteld en besteld, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe deze bij u thuis komt en gemonteerd moet worden. Bij een besteding vanaf 400 euro bezorgen en monteren wij uw kast namelijk GRATIS! (met een aantal kleine uitzonderingen) Wij willen u namelijk graag een complete service bieden. Onze vakkundige monteurs stellen uw maatwerkkast kosteloos en netjes voor u af, zodat deze een lange tijd meekan. 

Na uw bestelling houden wij u uiteraard op de hoogte over de levering. De verwachte levertijd kunt u vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij weten wanneer wij de kast precies aan u kunnen uitleveren, nemen wij contact met u op, om met u een afspraak in te plannen voor de montage! 

Wil u meer weten over onze montageservice, of heeft u vragen dan over de levering, neem dan gerust contact met ons op! 


Aanbod maatwerk kast


Stel uw maatwerk kast zelf samen

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende type kasten, zo zijn er zweefdeurkastenschuifdeurkasten en draaideurkasten. Ook heeft u volop keuze in de uitvoering, zo kunt u bijvoorbeeld een houten romp of een romp in een effen kleur, combineren met hoogglans deuren, spiegeldeuren, of deuren van getint glas. De mogelijkheden zijn talloos! Daarnaast zijn er ook tal van opties in maatvoering, waarbij er altijd wel een afmeting bij zit die u past en goed aansluit in de ruimte waar deze moet komen. 

Mocht uw ideale afmeting ontbreken bij de opties, of zou u de diepte liever anders zien? Neem dan gerust contact met ons op, wellicht zijn er dan toch nog mogelijkheden die meer aansluit op uw wensen, wij denken graag met u mee en als het een beetje mee zit vinden we vaak mogelijkheden!

Onze kastentool, die u onder de knop ‘Kies indeling en bestel’ zult aantreffen, maakt het inzichtelijk hoe de binnenkant van uw maatwerk kast eruit zal komen te zien. De indeling van de kastvakken is vaak afhankelijk van afmeting van de kast maar kunt u zelf indelen en samenstellen. Hiervoor klikt u op het gewenste kastvak en kiest u de accessoires, zoals roedes, ladeblokken, legplanken en kastvakverdelers, die u handig lijken. U kiest hiervioor de juiste plek in de kast en heeft zo nooit bijvoorbeeld een legplank teveel of te weinig!


Ervaringen van onze klanten: 

Geweldige zaak.
Hele mooie producten.
Wel wat duurder dan b.v Leen bakker,
Maar de moeite waard.
Hele goede service en de kast is perfect geplaatst.
Zou het iedereen aanraden.

Antoinette uit Deventer

Goede kwaliteit.
Nette werkers. Ruimen na het plaatsen van de kast netjes alle rommel op die ze gemaakt hebben.

Sabine Averesch uit Rijssen

Een prachtige hoekkast voor ons op maat gemaakt. Uitstekende afwerking en gratis montage. Super tevreden.

D.W. Lubbers uit Aalten
» Lees alle reviews


Persoonlijk advies bij het bestellen van uw maatwerk kast

Heeft u wat hulp nodig bij het samenstellen van uw ideale maatwerk kast of een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk, wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. U kunt onze 

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom te Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden.  


Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 676 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken