maatwerk kast
golf

Aanbod maatwerk kast

sort icon

Stel uw maatwerk kast zelf samen

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende type kasten, zo zijn er zweefdeurkastenschuifdeurkasten en draaideurkasten. Ook heeft u volop keuze in de uitvoering, zo kunt u bijvoorbeeld een houten romp of een romp in een effen kleur, combineren met hoogglans deuren, spiegeldeuren, of deuren van getint glas. De mogelijkheden zijn talloos! Daarnaast zijn er ook tal van opties in maatvoering, waarbij er altijd wel een afmeting bij zit die u past en goed aansluit in de ruimte waar deze moet komen. 

Mocht uw ideale afmeting ontbreken bij de opties, of zou u de diepte liever anders zien? Neem dan gerust contact met ons op, wellicht zijn er dan toch nog mogelijkheden die meer aansluit op uw wensen, wij denken graag met u mee en als het een beetje mee zit vinden we vaak mogelijkheden!

Onze kastentool, die u onder de knop ‘Kies indeling en bestel’ zult aantreffen, maakt het inzichtelijk hoe de binnenkant van uw maatwerk kast eruit zal komen te zien. De indeling van de kastvakken is vaak afhankelijk van afmeting van de kast maar kunt u zelf indelen en samenstellen. Hiervoor klikt u op het gewenste kastvak en kiest u de accessoires, zoals roedes, ladeblokken, legplanken en kastvakverdelers, die u handig lijken. U kiest hiervioor de juiste plek in de kast en heeft zo nooit bijvoorbeeld een legplank teveel of te weinig!

Maatwerk kast online bestellen

Als u uw ideale maatwerk kast heeft samengesteld en besteld, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe deze bij u thuis komt en gemonteerd moet worden. Bij een besteding vanaf 400 euro bezorgen en monteren wij uw kast namelijk GRATIS! (met een aantal kleine uitzonderingen) Wij willen u namelijk graag een complete service bieden. Onze vakkundige monteurs stellen uw maatwerkkast kosteloos en netjes voor u af, zodat deze een lange tijd meekan. 

Na uw bestelling houden wij u uiteraard op de hoogte over de levering. De verwachte levertijd kunt u vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij weten wanneer wij de kast precies aan u kunnen uitleveren, nemen wij contact met u op, om met u een afspraak in te plannen voor de montage! 

Wil u meer weten over onze montageservice, of heeft u vragen dan over de levering, neem dan gerust contact met ons op! 

Persoonlijk advies bij het bestellen van uw maatwerk kast

Heeft u wat hulp nodig bij het samenstellen van uw ideale maatwerk kast of een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk, wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom te Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden.