Kledingkast 90 cm breed

Bent u op zoek naar een smalle kledingkast? In onze webshop vindt u kledingkasten die perfect passen in smalle ruimtes en ideaal zijn als u niet veel plek heeft voor een kast. Deze smalle kasten zijn 90 cm breed en zijn verkrijgbaar in de hoogtes 226 cm en 239 cm.

Stijlvolle draaideur kledingkasten

Onze smalle kledingkasten van 90 cm breed zijn allen draaideurkasten. De kast is namelijk te smal voor een zweef- of schuifeur. Bij een draaideurkast openen de deuren naar u toe. Het is daarom handig om rekening te houden met de ruimte die u voor de kast heeft. Draaideurkasten zijn bijzonder betaalbaar, praktisch en u kunt ze uitrusten met ladeblokken die van buitenaf bereikt kunnen worden.

Uw kledingkast zelf samenstellen

Heeft u een kast van 90 breed gevonden die u aanspreekt? De volgende stap is het kiezen van de uitstraling en de inrichting van deze kast. U heeft keuze uit verschillende kleuren, spiegeldeuren en nog veel meer. Ook de binnenkant kunt u zelf bepalen. Het betreft hierbij niet alleen een roede om uw kleding op te hangen of planken voor uw gevouwen kleding. Ook kunt u kiezen uit diverse accessoires zoals verlichting, ladeblok en pantalonhouder. Neem de tijd, bekijk de opties en stel uw perfecte kast samen.

Productaanbod kledingkast 90 cm breed

Gratis bezorging en montage

De kledingkasten van Slaapkamerweb worden gratis bij u thuisbezorg en ook gratis voor u gemonteerd. U hoeft geen onhandig bouwpakket in elkaar te zetten, wij zetten de kast voor u in elkaar. Precies op de plek waar u deze wilt hebben. Onze monteurs zijn ervaren en zij weten precies hoe zij uw kast van 90 breed in een mum van tijd in elkaar zetten.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken