kledingkast 90 cm breed
golf

Productaanbod kledingkast 90 cm breed

Stijlvolle draaideur kledingkasten

Onze smalle kledingkasten van 90 cm breed zijn allen draaideurkasten. De kast is namelijk te smal voor een zweefdeurkast of schuifdeurkast. Bij een draaideurkast openen de deuren naar u toe. Het is daarom handig om rekening te houden met de ruimte die u voor de kast heeft. Draaideurkasten zijn bijzonder betaalbaar, praktisch en u kunt ze uitrusten met ladeblokken die van buitenaf bereikt kunnen worden.

Uw kledingkast zelf samenstellen

Heeft u een kast van 90 breed gevonden die u aanspreekt? De volgende stap is het kiezen van de uitstraling en de inrichting van deze kast. U heeft keuze uit verschillende kleuren, spiegeldeuren en nog veel meer. Ook de binnenkant kunt u zelf bepalen. Het betreft hierbij niet alleen een roede om uw kleding op te hangen of planken voor uw gevouwen kleding. Ook kunt u kiezen uit diverse accessoires zoals verlichting, ladeblok en pantalonhouder. Neem de tijd, bekijk de opties en stel uw perfecte kast samen.

Kledingkast 90 cm breed online bestellen

De kledingkasten van Slaapkamerweb worden gratis bij u thuisbezorg en ook gratis voor u gemonteerd. U hoeft geen onhandig bouwpakket in elkaar te zetten, wij zetten de kast voor u in elkaar. Precies op de plek waar u deze wilt hebben. Onze monteurs zijn ervaren en zij weten precies hoe zij uw kast van 90 breed in een mum van tijd in elkaar zetten.

Liever eerst de kledingkast in het echt zien en voelen? Dan bent u van harte welkom in onze schitterende showroom in Zutphen.