1 persoonsbed met matras
golf

Productaanbod 1 persoonsbed met matras

sort icon

1 persoonsbed met matras uitzoeken

Wilt u weten welk type matras het beste bij u past? Lees onze blog een nieuw matras kopen, waar moet u op letten over de verschillende materialen. Kijk rustig rond in onze online slaapkamerspeciaalzaak. Wij raden u aan om rustig de tijd te nemen. Een bed gaat lang mee en goed en comfortabel slapen is erg belangrijk. Bent u op zoek naar een standaardmaat? Of heeft u belang bij een andere lengte- en/of breedtemaat? Ook wanneer u een andere maat zoekt bent u bij ons aan het goede adres.

Levering van uw 1 persoonsbed met matras

Bent u eruit? Bestelling geplaatst? Dan gaan wij voor u aan het werk. Wij informeren u per e-mail over de verwachtte levertijd. Zo weet u alvast waar u op kunt rekenen. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat uw bestelling veilig bij u thuis komt, in de gewenste kamer en volledig gemonteerd! Wanneer u in Nederland woont zijn hier geen extra kosten aan verbonden. 

Ons assortiment is zeer uitgebreid. Vindt u het moeilijk om te bepalen wat nu het beste voor u is? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u aan de hand van een aantal vragen graag op weg.

Wilt u liever eerst uitproberen wat voor u het fijnst ligt? Kom dan naar onze showroom in Zutphen. Hier kunt u de bedden bekijken en de matrassen uitproberen.