1 persoonsbed met matras

Heeft u een 1 persoonbed met matras nodig? Dan bent u bij Slaapkamerweb in de juiste webwinkel aangekomen. U vindt een zeer ruim aanbod aan bedden, in diverse stijlen, kleuren en maten.  Ook voor uw smaak is er voldoende keuze. Of u nu van strak en modern houdt of van landelijk klassiek, uw bed zit er vast en zeker tussen!

Wist u dat al onze producten voldoen aan onze zeer hoge kwaliteitsstandaard? Zowel het bed zelf als de bedbodem en het matras. Uw nieuwe bed kan jarenlang mee!

1 persoonsbed met matras uitzoeken

Wilt u weten welk type matras het beste bij u past? Lees onze blog een nieuw matras kopen, waar moet u op letten over de verschillende materialen. Kijk rustig rond in onze online slaapkamerspeciaalzaak. Wij raden u aan om rustig de tijd te nemen. Een bed gaat lang mee en goed en comfortabel slapen is erg belangrijk. Bent u op zoek naar een standaardmaat? Of heeft u belang bij een andere lengte- en/of breedtemaat? Ook wanneer u een andere maat zoekt bent u bij ons aan het goede adres.

Wij vinden het heel belangrijk dat u lekker kunt liggen en slapen. Voor een compleet bed kiest u daarom de bedbodem en het matras uit dat voldoet aan uw wensen, slaaphouding en lichaamsbouw.

 

Productaanbod 1 persoonsbed met matras

Levering van uw 1 persoonsbed met matras

Bent u eruit? Bestelling geplaatst? Dan gaan wij voor u aan het werk. Wij informeren u per e-mail over de verwachtte levertijd. Zo weet u alvast waar u op kunt rekenen. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat uw bestelling veilig bij u thuis komt, in de gewenste kamer en volledig gemonteerd! Wanneer u in Nederland woont zijn hier geen extra kosten aan verbonden. 

Ons assortiment is zeer uitgebreid. Vindt u het moeilijk om te bepalen wat nu het beste voor u is? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u aan de hand van een aantal vragen graag op weg.

Wilt u liever eerst uitproberen wat voor u het fijnst ligt? Kom dan naar onze showroom in Zutphen. Hier kunt u de bedden bekijken en de matrassen uitproberen. 

webwinkel keurmerk
Veilig betalen met  veilig betalen met iDeal of overboeken