Landelijke kledingkast

Landelijke kledingkasten geven een natuurlijke stijl aan de slaapkamer. Populaire kasten in deze stijl zijn houten kledingkasten of kledingkasten in natuurlijke tinten. Bij Slaapkamerweb vindt u een ruim aanbod mooie kledingkasten voor de landelijke slaapkamer. Stel zelf uw landelijke kast samen op de site of kom langs in de winkel. Liever eerst gratis advies? Neem dan gratis contact op!

Landelijke kledingkast kopen en zelf samenstellen

Het fijne van de landelijke kledingkasten is dat u deze zelf samenstelt. U kiest bijvoorbeeld voor een ladeblok, een legplank of een hangroede. Doordat u zelf de kledingkast samenstelt, bepaalt u ook zelf de indeling. En u bepaalt zelf de prijs!

U bepaalt zelf de prijs van uw kledingkast, doordat u deze zelf samenstelt. Zo kiest u de grote, de indeling, het materiaal, de kleur en de deur. Wilt u bijvoorbeeld een draaideur, zweefdeur of heeft u liever een schuifdeur. U betaalt nooit meer dan wat u nodig heeft. Zo is een landelijke kledingkast van uitstekende kwaliteit voor iedereen betaalbaar.

Bent u nieuwsgierig naar onze landelijke kledingkasten? Bekijk ze hieronder of » Kom langs in de showroom

Gratis bezorgd en gemonteerd

Een landelijke kledingkast is zwaar. Daarom is het fijn dat uw kledingkast wordt thuisbezorgd en gemonteerd. Wij maken een afspraak met u wanneer dit het beste uitkomt. Onze ervaren monteurs kennen al onze kasten. En zetten deze zware kast precies op de plek waar u hem wilt hebben. En wist u dat Slaapkamerweb.nl uw landelijke kledingkast vanaf € 400,-. Gratis thuisbezorgt en monteert?

En wist u ook dat onze klanten onze producten beoordelen met een 9.8? En dat u online dezelfde service ontvangt als in onze showroom in Zutphen?

Veilig online betalen

U betaalt uw kledingkast in de webshop van Slaapkamerweb.nl altijd veilig online. Heeft u een mooie kledingkast gevonden? Bepaal zelf uw betalingswijze. Betaalt u via iDEAL? Dan wordt de bestelling van uw landelijke kledingkast direct in behandeling genomen. Betalen via bankoverschrijving kan natuurlijk ook. U kunt ook contant betalen bij het afhalen of de bezorging.