Zwarte kledingkast

Koop eenvoudig en snel een zwarte kledingkast op maat bij Slaapkamerweb. Onze collectie zwarte kasten kunt u volledig naar wens samenstellen. Kies uit diverse kleuren, afmetingen en accessoires. Stel zelf uw kast samen op de site en bestel vandaag nog met gratis bezorging en montage. Liever eerst gratis advies? Neem dan gratis contact op of kom langs in de winkel.

Kledingkast in zwart kopen bij Slaapkamerweb

Bent u op zoek naar een zwarte kledingkast precies in de gewenste uitstraling en indeling? In de Slaapkamerweb webshop vindt u zwarte kledingkasten die u volledig kunt afstemmen op uw eigen stijl en wensen. Behalve kledingkasten vindt u in onze webshop ook bijpassende nachtkastjes en ladekasten. Zo stelt u uw slaapkamer geheel in één stijl samen. In onze webshop vindt u onder andere:

Soms laat de afbeelding een andere kleur zien dan zwart. Dat komt doordat de meeste kledingkasten in tal van kleuren en materialen leverbaar zijn. Kies de kast met de uitstraling van uw voorkeur. Daarna kunt u zelf de kleur, afmetingen en indeling tot in detail bepalen. Daarbij heeft u keuze uit diverse accessoires zoals een schoenenrek, kastverlichting of bijvoorbeeld lades.

Zwarte kledingkasten met gratis montage

Bij Slaapkamerweb bestelt u géén bouwpakket, maar een volledig gemonteerde zwarte kledingkast. Vanaf € 400,- komen we uw nieuwe garderobekast gratis bij u langsbrengen en verzorgen onze medewerkers gelijk een professionele montage. Uw zwarte garderobekast wordt op de gewenste plek in uw woning geplaatst. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

Komt u er niet uit of heeft u specifieke wensen (bijvoorbeeld een hoekkast)? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met u mee.

Zelf samenstellen

In onze webshop kunt u zelf uw zwarte kledingkast op maat maken. Denk aan de positie van de lades, maar ook aan de buitenkant en binnenkant. Zo kunt u onder andere het volgende samenstellen:

  • Zwarte houten kledingkasten
  • Hoogglans zwarte kledingkast
  • Zwarte kledingkast met spiegel
  • Kasten met zwarte glazen deuren

Komt u er niet uit of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. We kijken graag met u mee!

Zweefdeurkast, schuifdeurkast of draaideurkast

In onze webshop vindt u zwarte kledingkasten in een drietal soorten. Een draaideurkast heeft deuren die naar u toe openen, zoals u gewend bent van een traditionele kast. Draaideurkasten zijn heel geschikt wanneer u op zoek bent naar een goedkope zwarte kledingkast.

Heeft u weinig ruimte beschikbaar, dan kunt u beter kiezen voor een zweefdeurkast of schuifdeurkast. De deuren openen niet naar u toe, maar schuiven over elkaar heen, waardoor ze geen extra ruimte vereisen en geen loopruimte opslokken. Bij een schuifdeurkast hangen de deuren in de bovenrail in de kast, terwijl bij een zweefdeurkast de deuren vóór de kast zijn opgehangen. Een zweefdeurkast heeft een strakke en moderne uitstraling, maar met een schuifdeurkast heeft u minder last van stof.

Sommige andere aanbieders leveren schuifdeurkasten die rollen en rusten op de onderrail. Deze zijn gevoelig voor vastlopen omdat de onderrail zich over tijd vormt naar de vloer. Met de zweefdeurkasten en schuifdeurkasten van Slaapkamerweb heeft u dit probleem niet: de deuren zijn opgehangen in de bovenrail, waardoor ze zelfs na jaren nog soepel te openen en sluiten zijn.

Veelgestelde vragen over zwarte kledingkasten

Een zwarte kledingkast heeft een moderne en luxe uitstraling. Ook kan een zwarte kledingkast passen bij de stijl van uw slaapkamer.

Naast de lengte, breedte en hoogte, is het ook raadzaam te kijken of de zwarte kledingkast past bij uw slaapkamer. Wilt u de kast eerst in het echt zien? Kom dan langs in onze winkel.


Meer kledingkasten