toppers
golf

Productaanbod toppers

Welke soorten toppers zijn er?

Slaapkamerweb heeft een koudschuim toppertraagschuim topperwatergel topper en twee soorten natuur latex toppers. Onze toppers zijn leverbaar in verschillende lengte- en breedtematen. Bij een boxspring zonder verstelbare bedbodems zult u kiezen voor een gewone topper. Heeft u een boxspring met verstelbare bedbodems, die afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen, dan kiest u voor een splittopper (topper met een split in het hoofdeind). Alle varianten toppers die hier onder uitgelicht worden zijn leverbaar in zowel de gewone versie als de split vers

 

 

                      

 

Koudschuim topper

De koudschuim topper (ook wel HR- topper genoemd) is de goedkoopste variant topdekmatras in ons assortiment. Deze topper heeft zijn naam te danken aan het productieproces ''Cold Cure Moulding'' . Dit schuim wordt in niet verwarmde vormmallen geproduceerd. Deze topper ademt goed dankzij de open celstructuur en heeft een goede vocht en warmte regulatie. Deze topper is dan ook perfect voor mensen die veel transpireren. Bij deze topper is er sprake van veel veerkracht en hierdoor geen sprake van kuilvorming. Dankzij de goede ventilerende werking van deze topper heeft u een gezond slaapklimaat. De tijk van deze topper is afritsbaar en daardoor gemakkelijk uit te wassen. 

 

Traagschuim topper

De traagschuim topper is een populaire topper die zich uitermate goed aan uw lichaamsvormen aanpast dankzij de thermo-elastische werking van traagschuim. Traagschuim reageert op de warmte van uw lichaam en wordt hierdoor zachter waardoor de topper zich nog meer om uw lichaam zal vormen en u hierdoor meer ligcomfort heeft. Deze hoogwaardige topper heeft daarnaast ook nog een drukverlagende werking en is hierdoor uitermate geschikt voor mensen met schouder-, rug-, of nekklachten. Door het vermijden van drukpunten hoeft de slaper minder van houding te veranderen. Traagschuim voert warmte minder goed af en is hierdoor minder geschikt voor mensen die snel transpireren. De tijk van deze topper is afritsbaar en hierdoor gemakkelijk uit te wassen. Het uitwassen van de tijk draagt bij aan een hygiënisch slaapklimaat. De traagschuimtopper staat garant voor een goed ligcomfort en goede nachtrust voor een goede prijs.

 

Watergel topper

De watergel topper zorgt er voor dat uw boxspring wat koeler aanvoelt als u er in stapt. Er is bij deze topper sprake van een goede ventilatie, hierdoor wordt vocht en warmte goed gereguleerd. Uw lichaamstemperatuur zal dankzij de watergel eigenschappen constant zijn en hierdoor zult u erg comfortabel slapen. Het watergel zorgt er voor dat deze topper zich perfect naar uw lichaam vormt. De tijk van deze topper is afritsbaar en hierdoor gemakkelijk uit te wassen. 

 

Pulse latex topper

Latex is een natuurproduct en wordt gewonnen uit het melksap dat uit rubberbomen komt. De Pulse latex topper kenmerkt zich door zijn veerkracht en soepelheid en is hierdoor de meeste zachte latex topper die er is. Dankzij de open celstructuur van deze topper kan men spreken van een hoge ventilatiecapaciteit en goede warmteregulatie. Dit zorgt er voor dat u in de zomer maanden heerlijk koel kunt slapen, terwijl deze topper er in de winter maanden voor zorgt dat u lekker warm blijft. Deze Pulse latex topper staat bekend om de bovengemiddelde verlichtende werking wanneer men pijn heeft bij het liggen en is hierdoor uitermate geschikt voor mensen met schouder-, nek-, of rugklachten. Deze topmatras is hypoallergeen en zal geen huisstofmijt aantrekken of allergische reacties oproepen. De tijk van deze topper is ook nog eens afritsbaar en hierdoor gemakkelijk uit te wassen. Kortom, gaat u voor goede hygiëne, zacht ligcomfort en goede ventilatie, dan is de Pulse latex topmatras wat u zoekt.

 

Talalay latex topper

De Talalay topper is een van de meest hoogwaardige natuurlatex toppers. Bij de productie van dit latex soort wordt de mal eerst vacuüm getrokken zodat het latex zich egaal verspreid over deze mal. Daarna wordt het latexschuim bevroren, hierdoor knapt de gesloten celstructuur en ontstaat er een open celstructuur. Vervolgens wordt het latexschuim verwarmd zodat het gaat uitzetten en de gewenste hoogte bereikt. Door de extreem open celstructuur is Talalay latex tot wel 30% koeler dan regulier natuur latex. De intensiteit van het productieproces zorgt er voor dat de prijs van de Talalay latex topper hoger ligt in vergelijking tot onze andere toppers. Deze topper biedt echter de beste ondersteuning voor uw lichaam en verlicht uw drukpunten zodat u kunt genieten van optimaal slaapcomfort. Dankzij de uitgebalanceerde opbouw van deze topper is er een hoge mate van flexibiliteit, zachtheid en soepelheid, wat er voor zorgt dat u zich gemakkelijk kunt omdraaien en heerlijk zult slapen. De open celstructuur van de Talalay topper zorgt er voor dat de topper goed ventileert en dit zorgt voor een hygiënisch slaapcomfort . Deze eigenschappen maken deze topper uitermate geschikt voor mensen die 's nachts transpireren of het snel warm hebben. Ook voor mensen met allergieën is de Talalay latex topper de perfecte topper omdat deze topmatras hypoallergeen is en dus geen allergische reacties zal oproepen. De tijk van de topdekmatras is afritsbaar en hierdoor gemakkelijk uit te wassen. Hygiënisch, duurzaam en comfortabel slapen staan bij deze latex topper hoog in het vaandel.

De Talalay latex topper is de topper onder de toppers!