Verstelbare lattenbodem 140x200

De verstelbare lattenbodem 140x200 past perfect in een twijfelaarbed. Het voordeel aan een verstelbare lattenbodem is dat u deze zelf kunt afstellen zodat uw bed de juiste stand heeft voor uw slaaphouding. Voor alle verstelbare lattenbodems geldt dat u het hoofdeinde en het voeteinde onafhankelijk van elkaar van stand kunt laten veranderen. Het hoofdeinde kan omhoog als u in bed wilt zitten en het voeteinde kan omhoog als u bijvoorbeeld vanwege fysieke klachten met de benen omhoog moet slapen. Dankzij de verstelbaarheid zorgt deze lattenbodem ervoor dat u de perfecte stand kunt regelen om heerlijk te slapen.

Handmatig of elektrisch

Onze verstelbare lattenbodems zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Onze elektrische lattenbodems laten u eenvoudig de stand veranderen met de bijgeleverde afstandsbediening. U hoeft hiervoor niet eens uw bed uit! Als u blijft liggen, voelt u vanzelf wanneer het hoofd- of voeteneinde de perfecte stand heeft. Wij hebben ook een half-elektrische lattenbodem; hiervan is het hoofdeinde elektrisch en kunt u met de hand het voeteneinde verstellen. Ook hebben wij een handverstelbare lattenbodem. Deze kunt u met de hand de juiste stand geven. Deze bodem is prijstechnisch het meest voordelig.

Advies over lattenbodems

Bent u benieuwd of een verstelbare lattenbodem 140x200 centimeter aansluit op uw wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch of eenvoudig via het chatvenster in de rechterhoek onderaan uw scherm. Een van onze medewerkers helpt u graag persoonlijk.

Productaanbod verstelbare lattenbodem 140x200

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken