Verstelbare lattenbodem 80x200

Bent u op zoek naar een lattenbodem die u kunt aanpassen naar uw lighouding? Kies dan voor een van de verstelbare lattenbodems van Slaapkamerweb.

Een verstelbare lattenbodem van 80x200 cm is ideaal voor een ruimtebesparend eenpersoonsbed, zoals een logeerbed. Ook past deze verstelbare lattenbodem van 80x200 op een bed van 160x200. U plaatst dan eenvoudig twee lattenbodems tegen elkaar. Onze lattenbodems hebben als voordeel dat u geen last heeft van een harde rand tussen de bodems in het midden van uw bed. De latten liggen namelijk op het frame (en niet in het frame) en dus tegen elkaar.

Het voordeel van twee losse bedbodems is dat elke bodem op een andere manier kan worden ingesteld, waardoor beide personen de ideale lighouding kunnen instellen. Wij raden dan ook aan om twee losse matrassen van 80x200 hier bovenop te leggen omdat beide personen dan ook het beste matras kunt kiezen voor hun postuur en slaaphouding. 

Verschillende soorten verstelbare lattenbodems

In de webshop van Slaapkamerweb vindt u verschillende soorten verstelbare lattenbodems. In alle gevallen zijn zowel het hoofd- als voeteneinde verstelbaar:

  • Handverstelbare: deze lattenbodem kunt u met de hand bedienen. Als u op zoek bent naar een voordelige bedbodem, dan raden wij u deze aan.
  • Elektrisch verstelbare: deze lattenbodem is volledig elektrisch te bedienen. Het verstellen van een lattenbodem met matras kan zwaar zijn, maar elektrisch is dit zeer eenvoudig. Ligt u al in bed, dan gebruikt u eenvoudig de afstandsbediening en voelt u gelijk wanneer het hoofdeinde en voeteneinde de perfecte hoogte hebben.
  • Half-elektrisch verstelbare: Het hoofdeinde van dit type lattenbodem wordt elektrisch versteld. Het voeteneinde kan met de hand worden aangepast.

Hulp nodig bij het kiezen van uw nieuwe lattenbodem?

Uw nachtrust is erg belangrijk. Daarom helpen wij u graag bij het kiezen van uw lattenbodem, zodat u de bedbodem kiest die precies aansluit op uw slaaphouding. Heeft u hulp nodig bij het kiezen welke lattenbodem het beste bij u past? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Zutphen. Wij geven u graag een vrijblijvend persoonlijk advies.

Productaanbod verstelbare lattenbodem 80x200

Verstelbare lattenbodem 80x200 direct leverbaar

De verstelbare lattenbodem 80x200 is meestal direct leverbaar. Mochten wij deze niet op voorraad hebben, dan bedraagt de levertijd 2 tot 4 weken. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor een actuele voorraadstatus. 

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken