verstelbare lattenbodem 80x200
golf

Productaanbod verstelbare lattenbodem 80x200

Verschillende soorten verstelbare lattenbodems

In de webshop van Slaapkamerweb vindt u verschillende soorten verstelbare lattenbodems. In alle gevallen zijn zowel het hoofd- als voeteneinde verstelbaar:

  • Handverstelbare: deze lattenbodem kunt u met de hand bedienen. Als u op zoek bent naar een voordelige bedbodem, dan raden wij u deze aan.
  • Elektrisch verstelbare: deze lattenbodem is volledig elektrisch te bedienen. Het verstellen van een lattenbodem met matras kan zwaar zijn, maar elektrisch is dit zeer eenvoudig. Ligt u al in bed, dan gebruikt u eenvoudig de afstandsbediening en voelt u gelijk wanneer het hoofdeinde en voeteneinde de perfecte hoogte hebben.
  • Half-elektrisch verstelbare: Het hoofdeinde van dit type lattenbodem wordt elektrisch versteld. Het voeteneinde kan met de hand worden aangepast.

Hulp nodig bij het kiezen van uw nieuwe lattenbodem?

Uw nachtrust is erg belangrijk. Daarom helpen wij u graag bij het kiezen van uw lattenbodem, zodat u de bedbodem kiest die precies aansluit op uw slaaphouding. Heeft u hulp nodig bij het kiezen welke lattenbodem het beste bij u past? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Zutphen. Wij geven u graag een vrijblijvend persoonlijk advies.

Verstelbare lattenbodem 80x200 direct leverbaar

De verstelbare lattenbodem 80x200 is meestal direct leverbaar. Mochten wij deze niet op voorraad hebben, dan bedraagt de levertijd 2 tot 4 weken. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor een actuele voorraadstatus.