Grote kledingkast

Bent u op zoek naar een grote kledingkast waarbij u al uw kleding, sokken, ondergoed en zelfs schoenen op één plek kunt opbergen? Kies dan voor een kast met 5 deuren of 4 deuren. Deze kledingkasten van Slaapkamerweb bieden u genoeg ruimte voor zowel uw kleding als de kleding van uw partner. Ideaal, zo hoeft u maar één grote kledingkast in uw slaapkamer neer te zetten.

Grote kledingkast goed betaalbaar

Ieder mens is uniek en iedereen heeft andere wensen voor de indeling van zijn of haar kledingkast. Daarom hebben wij een handige online kastentool ontwikkeld waarmee u zelf uw garderobekast samenstelt. Welk soort hout wilt u? Hoeveel deuren wilt u? Wilt u wel of geen spiegeldeuren? En welke kleur past het beste in uw slaapkamer? U bepaalt het zelf!

Ook bepaalt u zelf de indeling. Heeft u bijvoorbeeld juist veel hangroedes nodig of bent u iemand die meer heeft aan veel legplanken? En wilt u extra ruimte voor uw ondergoed en een apart vak voor schoenen?

Doordat u de kast volledig zelf samenstelt, betaalt u ook niet voor onderdelen die u niet nodig hebt. Dat maakt dat de grote kledingkasten voor iedereen betaalbaar zijn. Wij hebben al een kast vanaf 299,-. Bekijk onze grote kledingkasten en kies de kast die bij u past! 

Productaanbod grote kledingkast

Gratis thuisbezorgd en gemonteerd

Een grote kledingkast is onhandig om te vervoeren en past waarschijnlijk niet in uw auto. Bovendien is de kast zwaar. Daarom bezorgen wij uw kast graag bij u thuis. Onze ervaren monteurs zetten de kast direct op de juiste plek. Ook nemen ze al het verpakkingsmateriaal mee, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Wilt u de garderobekast eerst in het echt bekijken voordat u hem bestelt? Dat kan! Wij ontvangen u graag in onze showroom. Wist u trouwens dat als u de kledingkast online bestelt dat u dezelfde service ontvangt als in onze showroom. Het is niet voor niets dan onze klanten onze producten met een 9.8 beoordelen.