kast 180 breed
golf

Productaanbod kast 180 breed

sort icon

Groot assortiment kasten 180 breed

In onze webshop vindt u een groot assortiment aan kledingkasten van 180 cm breed. Kledingkasten van 180 cm breed vindt u met schuifdeuren, zweefdeuren en draaideuren. Het aantal deuren varieert van 2 tot 4, afhankelijk van het type kledingkast dat u kiest. Als u voor onze topper Royal schuifdeurkast kiest, heeft u 2 grote schuifdeuren. Kiest u voor onze best verkochte Royal draaideurkast, dan heeft u 4 deuren.

Diverse kleuren en afmetingen

Al onze kledingkasten van 180 cm breed zijn leverbaar in veel verschillende kleuren. U kunt bij ons kiezen uit onze 7 standaard kleuren, of u kiest voor een moderne (metallic) kleur, zoals zwart, hoogglans wit of bassalt. Wist u dat al onze Royal kledingkasten van hoogwaardige kwaliteit zijn en dat ze worden geleverd met 5 jaar garantie?

Bent u op zoek naar aan ander formaat? Bekijk onze kledingkasten van 200 cm breed of kledingkasten van 300 cm breed.

Onze service

Twee van onze medewerkers komen de kast 180 breed gratis bij u thuisbezorgen. Zij brengen de kledingkast tot in uw slaapkamer en bouwen hem daar voor u op. Wij bouwen rechtopstaand op! Dat betekent dat u slechts 5 cm aan elke kant nodig heeft om de kast op te kunnen bouwen. In dit geval hoeft de breedte van de kamer slechts 200 cm breed te zijn.

Ook nemen zij het verpakkingsmateriaal weer mee terug, zodat uw container niet onnodig vol zit na het kopen van een kast. Dat is service die u tegenwoordig op weinig plekken krijgt, maar bij Slaapkamerweb wel!