Topper matras 180x200 cm

Op zoek naar een matras topper van 180x200 cm? Slaapkamerweb biedt u volop keuze in diverse soorten topmatrassen van hoge kwaliteit. Ervaar het extra slaapcomfort van een topdekmatras en word uitgerust wakker! In onze webshop vindt u voor elk budget de juiste matrastopper. De volgende toppers zijn leverbaar in de maat 180x200 cm:

  • Het Vakantie topmatras is een comfortabele topper voor in uw caravan. Gemaakt van hoogwaardig koudschuim, heel geschikt voor op vakantie en bovendien niet duur. Leverbaar in zowel 180x200 als in twee maal 90x200 centimeter.
  • Het Koudschuim topmatras heeft een uitstekende ventilatie en vochtregulatie en is heel geschikt voor mensen die het in bed gauw te warm krijgen. Leverbaar in een soepele of stevige variant, afhankelijk vna uw eigen voorkeur. Leverbaar in tal van maten, waaronder 180x200, 180x210 en 180x220 centimeter.
  • Het Visco topmatras is gemaakt van hoogwaardig traagschuim. Dit materiaal heeft drukverlagende eigenschappen, waardoor het heel geschikt is bij lichamelijke klachten. De topper biedt een medium tot stevig ligcomfort en is leverbaar in alle denkbare maten, waaronder in 210 of 220 centimeter lang.

Uw topmatras gratis thuisbezorgd?

Uw topper matras 180x200 cm wordt al vanaf € 200,- gratis thuisbezorgd. In heel Nederland! Bekijk ons productassortiment hieronder.

Productaanbod topper matras 180x200

Voordelen van een topmatras

Een matras topper verlaagt de druk en verhoogt het ligcomfort van uw matras. Topmatrassen worden veel gebruikt in huis, maar zorgen ook voor een comfortabeler bed in uw caravan of camper. Een ander belangrijk voordeel van een topdekmatras is dat deze de levensduur van uw reguliere matras verlengt. 

Is uw matras echter slecht en heeft u last van kuilvorming? Dit kan niet worden tegengegaan met een matrastopper. Een goed regulier matras vormt de basis voor een goede nachtrust. Is uw matras aan vervanging toe, bekijk dan zeker ook ons aanbod matrassen. Wilt u weten welk (top)matras, of welke combinatie, geschikt is voor u? Neem gerust contact op of kom langs in onze toonzaal, we adviseren u graag.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 680 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken