Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Slaapkamerweb.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Slaapkamerweb? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.8
778 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
743
25
2
1
7

Snelle levering en goed produkt

29 december 2023 16:19
Van Duinenn / Groningen

Top kwaliteit, alle afspraken netjes nagekomen. Erg blij met ons nieuwe bed !

25 december 2023 15:13
Chris / Achel

Fijne service, montage aan huis ging snel en de kast is zeer ruim, blij mee!

22 december 2023 10:26
A kramer / Dwingeloo

Goed over en weer mail contact.
Goede service en vriendelijk personeel
Geleverd bed was binnen 20 minuten in elkaar gezet, verpakking materiaal werd meegenomen
Ben heel tevreden over het bed en lattenbodem
Bedankt voor alle door mij genoemde service punten

20 december 2023 10:05
Nico / Eindhoven

Prima via internet te bestellen.... Goede begeleiding. (JACK)

17 december 2023 13:30
H. SALLEhart / Castricum

Wat een top service! Ik plaats normaal eigenlijk geen reviews, maar over slaapkamerweb ben ik heel tevreden. Contact met de collega’s was allereerst heel fijn, gaven snel reactie op al mijn vragen. De kasten zijn echt prachtig! Snel en kundig gemonteerd. De deuren voelen heel stevig met een soft close. Ik kan helaas geen foto’s toevoegen, maar het is super mooi geworden.

15 december 2023 17:30
Femke

Goede ervaring met het uitzoeken van de kledingkast.Prachtige kwaliteit. De service van de levering en plaatsen van de kast zijn perfect uitgevoerd.

9 december 2023 07:58
H / Middelburg

Lekker warm en licht dekbed.

8 december 2023 19:52
Tineke / Ter Apel

Sinds we in Zutphen wonen klant bij jullie, plmin 35 jaar. Hieruit mag blijken dat wij enorm tevreden zijn over service, aandacht en keuze in het assortiment. Ook nu weer aandacht en meedenken. Bedankt voor de goede hulp

4 december 2023 13:24
Cyril / Zutphen

Pas een nieuwe garderobbenkast gekocht bij Slaapkamerweb.
Netjes op tijd geleverd en gemonteerd!
Goed bedrijf en uitstekende service
Bedankt Slaapkamerweb!!!

2 december 2023 04:41
René Netten / Rotterdam