Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Slaapkamerweb.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Slaapkamerweb? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.8
812 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
776
26
2
1
7

Na een lange zoektocht ik heb eindelijk de juiste hoofdkussen gevonden. Zacht maar toch voldoende steun geeft.

20 april 2024 14:51
Isaac / Amsterdam

Wij zijn super tevreden met onze kledingkast. Goede service, snelle levering, vakkundig en vlot in elkaar gezet door Montrieurs! Kortom, fantastisch!

18 april 2024 19:28
Familie Hiemstra / Harlingen

Wij zijn tevreden klanten, een goed proces en een prachtig product !

13 april 2024 11:17
G.P. den Breejen / Veenendaal

Na telefonisch overleg, heerlijk dat je gewoon iemand aan de telefoon kan krijgen, 2 dekbedden besteld. Deze kwamen de volgende dag al, en zijn precies zoals ik wilde. Zij liggen nu opgedekt in de camper en laat de kou maar komen in Ijsland!

13 april 2024 08:17
Helmy

Zijn op lokatie geweest in de showroom om ons bed te bekijken, zijn prima geholpen en alles goed afgehandeld. Tevens de verstelbare latten bodems erbij, zagen er erg goed uit en werken TOP!!!
Zou zo weer een bed bij jullie kopen.

10 april 2024 16:44
I. Zandee / Weesp

We zijn bijzonder tevreden over de ons geleverde kasten, we komen zeker bij gelegenheid terug en zullen jullie bedrijf aanbevelen.

10 april 2024 09:23
Familie Verhees / Capelle Aan Den Ijssel

Geweldige service! Zelfs enige jaren na aankoop onderdeel kosteloos vervangen.

9 april 2024 16:05
Looij / Sliedrecht

aankoop informatie goed.
afspraken goed,
prijs goed.
aflevering goed.
dus hoogste waardering,

6 april 2024 21:02
oene reindersma / finsterwolde

Prachtige kast. Gemakkelijke indeling. Service is heel prettig.

3 april 2024 08:36
Lis / Utrecht

Wij hebben een prima ervaring met slaapkamerweb. Alles is op tijd geleverd en netjes zoals afgesproken in elkaar gezet.
Ook nette en vriendelijke monteurs, echt helemaal top!!!

28 maart 2024 06:28
Diana / Den Bosch