Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Slaapkamerweb.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Slaapkamerweb? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.9/10
707 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
676
24
2
1
4

Slechte service, bij retourneren van 2 lattenbodems moet ik 75 Euro betalen

2 februari 2022 19:29
Marijke / Waddinxveen

Fantastische garderobe kast met schuifdeuren en commode kast geleverd! Door de mensen van Montrieurs uit Sneek stipt op tijd geleverd en vakkundig in elkaar gezet. Prachtige zaak hebben jullie met een zeer goede webshop waar je heel makkelijk een kast uitzoekt en samenstelt. Kleuren goed, maten goed, alles klopt.
Tenslotte was het contact met de mensen van Slaapkamerweb heel fijn en goed. Hou dit vol, hier onderscheiden jullie je mee!

13 januari 2022 18:10
Debby / Drachten

Uiterst vakkundig, betrokken, meedenkend en vriendelijk!

Een hele grote aanrader!

21 december 2021 15:29
Matthijs Kiekebelt / wilp

Wij hebben 3 schuifdeurkasten besteld voor ons verbouwde huis. 1 van 3.20m en 2 van 1.82.
Wij zijn enorm blij met onze kasten. Netjes afgeleverd en in elkaar gezet. Prachtige kwaliteit. En de indeling helemaal naar eigen wensen ontworpen via de website. Daarnaast nog 2 mooie nieuwe nachtkastjes besteld in dezelfde kleur. Ook een mooi afgewerkt product. Zeer aan te raden. En vooral ook omdat ze allemaal voor je gemonteerd worden. Scheelt een hoop gedoe. En zeker niet duur.

5 december 2021 15:33
Fam. Lugt / Heemskerk

Prima advies in de winkel, Levering conform afspraak. Zeer nette service. Kast gekocht, deze is recent thuis bezorgd en in elkaar gezet.
Uitstekende kwaliteit en service. Volgende kast/bed kopen wij zeker weer hier

28 november 2021 19:34
Monique vd Bovenkamp / Leersum

Lang gezocht naar een op maat gemaakte hoekkast. Bij Slaapkamerweb heb ik die gevonden. Aan alle wensen kon worden voldaan. Ik kreeg nog tips voor evt. aanpassingen. De plaatsing gebeurde in overleg. Stipt op tijd waren de monteurs aanwezig en zij werkten alles netjes af. Ik heb nu de kast die ik wilde, mooi om te zien en van degelijk materiaal. Slaapkamerweb is echt een aanrader.

29 oktober 2021 15:53
Mahieu / Bergen op Zoom

Dit was de tweede keer dat wij kasten hebben besteld bij slaapkamerweb, nadat wij de eerste keer een goede ervaring hadden. Deze tweede keer is op een teleurstelling uitgelopen. Tijdens de installatie zijn de monteurs zo wild met onze nieuwe kasten omgegaan dat er meerdere beschadigingen aan de kasten zijn ontstaan, en tevens onze nieuwe gelegde vloer beschadigd is en twee planken vervangen moeten worden. De onderdelen zijn vanzelfsprekend niet allemaal direct leverbaar, waardoor over 6 tot 8 weken de kast wederom uit elkaar moet. Wij zullen derhalve slaapkamerweb derhalve niet aanbevelen.

11 oktober 2021 13:33
Frank Massar / Rotterdam

slaapkamerkast gekocht,komen afspraken na.
Goeie monteurs,geweldige kwaliteit van kast,geweldige service.

6 oktober 2021 14:16
W jansen / Nieuwegein

Voor 2e maal naar volle tevredenheid slaapkamerkast via slaapkamerweb besteld. Nu voor nieuwe woning ouders. Service weer uitstekend te noemen. Vriendelijke monteur die duidelijk met je bespreekt waar je de kast precies geplaatst wilt hebben. Duidelijke communicatie wanneer en in welk tijdslot de kast geleverd wordt. Zelf deze week 2 extra legplanken voor eigen kast besteld omdat ik deze opnieuw wil indelen. Deze zijn inmiddels goed verpakt ontvangen. Indien ik of mijn directe familie nogmaals kast of dergelijke in de toekomst nodig hebben komen we zeker terug bij deze zaak.

29 september 2021 17:21
Carin / Valkenswaard

Mooie kast op de slaapkamer laten plaatsen. Degelijk en goede kwaliteit! Nette monteur. Erg tevreden!

11 september 2021 11:07
Robin Klumpenaar