Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Slaapkamerweb.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Slaapkamerweb? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.8/10
720 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
686
24
2
1
7

heb mijn bed nu bijna een jaar ,Houten bed Skibby in volle eik met lederen hoofdwand , vind het nog steeds heerlijk om in dit fantastisch bed te slapen , echt een aanrader , heb het gekocht enkel bij telefoon , geweldige verkopers , toplui

14 augustus 2022 00:02
kerckvoorde / zelzate belgie

Zelf heb ik een stomme fout gemaakt en een verkeerde maat kast besteld. Ik kwam hier een paar weken later achter en heb met de klantenservice gebeld. Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan en er werden mij meerdere opties gegeven om mijn bestelling aan te passen.

Ik heb nu helemaal een kast op maat en er is aan al mijn wensen gedacht! Daar bovenop werd er zeer snel gereageerd op mails en vragen die ik had. IK kan niet anders zeggen dan dat ik enorm blij verrast ben met de service en dat ik iedereen zou aanraden hier te bestellen.

12 augustus 2022 11:42
Raymond Geurtjens / Ermelo

Vorig jaar in april een bed gekocht die met 6 weken in huis was. Het bed kraakte behoorlijk en was niet stabiel. Vervolgens verhuist en hebben we het bed nog een kans gegeven door alle schroeven nog strakker aan te draaien. Helaas zonder resultaat. Het bed is onstabiel en kraakt enorm. Er kon een monteur komen maar daar zou ik dan wel voor moeten betalen. Omdat het bed uit elkaar is gehaald. Ik heb zelfs filmpjes gestuurd van hoe onstabiel het bed stond maar hier hadden ze dus blijkbaar geen boodschap aan. Eindstand 500,- lichter voor een ombouw en 1 jaar later weer een nieuw bed moeten kopen. Super slechte service!

Beste mevrouw Van der Kolk. Hartelijk dank voor uw review.
Wij vinden het vervelend om te lezen dat u een slechte ervaring heeft gehad met een van onze bedden. Graag waren wij in de mogelijkheid gesteld om bij u (kosteloos) langs te komen om te kijken wat eraan de hand was met het bed toen het bed nog op zijn eerste montageplek stond. Zeker omdat u hierin al op dat moment slechte ervaringen op deed met het bed. Kraakgeluiden uit een bed komen meestal voort uit onderdelen die over elkaar heen wrijven. Dit kan vaak simpel worden opgelost. Helaas hebben wij echter hierin geen contactmoment in terug kunnen vinden.
Na uw verhuizing heeft u contact met ons opgenomen, waarbij wij u hebben aangegeven bij u langs te kunnen komen om het bed geheel voor u na te lopen tegen de voorrijkosten.

25 juli 2022 16:30
Anouk / Andelst

Fijn bedrijf: goed geholpen, denken mee en snelle communicatie. Aanrader.

15 juni 2022 11:38
Anton / Deventer

Perfecte kwaliteit, communicatie en service, van harte aanbevolen!

12 juni 2022 15:42
RB / Vlaardingen

6 juni 2017 onze eerste kast gekocht , dat ging super ! Maar die kan helaas niet mee naar ons nieuwe huis . Daarom vandaag onze 2e nieuwe kast
Besteld . Eerst nog wat info gevraagd , vriendelijk en meedenkend geholpen !
Tot ziens in september!

30 april 2022 13:33
Ad / Linne

Online bed gekocht ivm winkelsluitingen corona. December geleverd. Heel vriendelijke monteurs.
[Foeilelijk bed](https://www.slaapkamerweb.nl/bedden/tweepersoonsbed/tweepersoonsbed-premium-jola). Heel veel spijt van aankoop, duur bijna 1000 euro.

22 april 2022 13:05
Zuidema / Rotterdam

Wauw wat een kast. Precies zoals we wilden en gemonteerd door kanjers.
Echt koop je spullen bij slaapkamer web krijg je geen spijt van.

Jolanda en peter uit Rotterdam

16 april 2022 10:34
Peter Blok / ppb1964@gmail.com

Hebben al veel slaapkamerkasten bekeken in de woon en slaapwinkels maar toen we toch maar eens gingen kijken op internet bij Slaapkamerweb.nl kwamen de serie Zweefdeurkast Comfort Industrial tegen. We waren meteen verkocht alleen al op de foto's. Het stoere maar toch ook het chique uiterlijk. We namen de stap en bestelde online deze kast met een eigen indeling ( ook makkelijk te doen op de site ). Na een werkelijk vakkundige levering en montage ( complimenten ) zijn we zeer content met deze kast, hij voldoet aan alle verwachtingen. Hij is degelijk en super mooi. Een echte aanrader als je zoekt naar stoer en chique en je krijgt daarbij ook nog eens een top service van slaapkamerweb.nl zelf. Stel een vraag en het wordt direct opgelost. Werkelijk top om hier online te kopen.

11 maart 2022 22:23
Nico den Hartog / Helmond

Alles volgens afspraak/overeenkomst verlopen.
Chauffeur heeft spiraalbodem afgeleverd en de oude volgens afspraak meegenomen.

Ik ben zeer tevreden!!!

7 maart 2022 18:41
Herman