Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Slaapkamerweb.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Slaapkamerweb? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.8
819 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
782
27
2
1
7

Zéér professioneel en vriendelijk! Aarzelen niet om gevallen ná de montage op te lossen.

15 juni 2024 11:30
Mourad Essahli / Emmeloord

Ik ben super blij met mijn kasten. Boven mijn verwachtingen. Zowel look en de kwaliteit van de kasten zijn top. Bij het aankoop van de kasten heel vriendelijke en goed geholpen door de medewerkers( Carolien super tof geholpen met alle vragen en hulp). De kasten zijn op tijd zoals afgesproken geleverd. De montage is heel correct uitgevoerd en laten ook netjes achter. Dank jullie wel!

12 juni 2024 08:35
B. E / antwerpen

Goede website waar je je kast zelf kunt samenstellen. Zeer vriendelijke en duidelijk telefonisch te woord gestaan voor extra informatie. Levertijd klopte met informatie vooraf. Kast keurig afgeleverd en vlot in elkaar gezet door 2 vriendelijke jongemannen

10 juni 2024 10:37
Steven / Hilversum

Zeer tevreden. Ben goed en deskundig geholpen door de verkoopmedewerker. De kast werd geleverd in de afgesproken week, goed in elkaar gezet en alle verpakkingsmateriaal werd weer meegenomen.
En het belangrijkste: de kast bevalt uitstekend.

31 mei 2024 16:10
Atze Keulen / ALMERE

Ik heb het bed Claudia besteld en het is net zo mooi als op de foto. De lattenbodem bevalt ook prima!
Het bed was snel in elkaar gezet en is makkelijk te verplaatsen als dat nodig is.
Kortom ik ben tevreden met mijn aankoop!

31 mei 2024 06:03
Evelien / 's-Gravenhage

We hebben twee prachtige kasten en een mooi houten bed bij slaapkamerweb gekocht. Fijn dat alles op tijd werd bezorgd en keurig in elkaar gezet, door vriendelijke heren.

30 mei 2024 11:24
Renée / Egmond-Binnen

Heb een hangkast gekocht! Zeer tevreden!
Hele goede afspraken en service!
Dankjewel!!!!

19 mei 2024 11:55
Els Aarts / Maastricht

Heb bij deze firma een hangkast gekocht. Fijne contact, er was iets verkeerd geleverd.Direct een oplossing gezocht, een afspraak gemaakt voor een oplossing. Keurig een afspraak gemaakt, en het werd opgelost. Ik kan ze aanbevelen

18 mei 2024 00:38
Riekie van Delden / Winschoten

Vanmorgen om 6.50 uur kwamen ze. Ik kon geen koffie zetten of de kast stond al in elkaar 😸. Rond 7.30 uur was alles gedaan. Super mooie kast. Goede kwaliteit. Dit bedrijf is een aanrader!

17 mei 2024 07:58
Nancy / Moordrecht

Zeker 5 sterren waard! Wat een goed bedrijf en vriendelijke mensen. Goede afspraken gemaakt. Vakkundige mensen. Heel tevreden. Top bedrijf!

16 mei 2024 09:55
Brenda / Lent