Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Slaapkamerweb.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Slaapkamerweb? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.8
793 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
758
25
2
1
7

Wij hebben een prima ervaring met slaapkamerweb. Alles is op tijd geleverd en netjes zoals afgesproken in elkaar gezet.
Ook nette en vriendelijke monteurs, echt helemaal top!!!

28 maart 2024 06:28
Diana / Den Bosch

Het matras is weer top en de service ook!
Fijn bedrijf waar men echt meedenkt.

24 maart 2024 10:49
Petra / Utrecht

Zojuist de Avek Duet ontvangen via slaapkamerweb. Mensen zeuren gauw maar dat gaat niet op voor dit bedrijf. Zeer goed telefonisch contact en via de mail. Omdat de bestelde bijbehorende matrassen niet voorradig waren kregen we vervangende exemplaren aangeboden. Tot en met de bezorging blijft men de bestelling volgen en de transporteur was op de afgesproken tijd aanwezig. Slaapkamerweb is voor ons een zeer positieve ervaring geweest, een echte aanrader!

21 maart 2024 10:45
JH Homan

geweldig spul en ik had het gauw in huis

13 maart 2024 08:06
jacqueliene gibbon van zessen / zuidholland

Gisteren heeft Danny bij ons de easyline draaideurkast bij ons gemonteerd. Erg blij met het eind resultaat. Snelle fijne levering en top montage! Zeker een aanrader!!

2 maart 2024 11:30
Saskia / Middelburg

Ik ben altijd heel erg vriendelijk geholpen door jullie. Ik kom en koop al 45 jaar bij jullie, en dat zegt al genoeg. De service is ook altijd goed en prettig ervaren door mij. Ik ben zeer tevreden.

28 februari 2024 15:08
Mevr. Vreeman-Streppel / Zutphen

Alle afspraken keurig opgevolgd. De kast is op tijd geleverd, snel in elkaar gezet door twee vriendelijke monteurs. Alle rommel meegenomen. We zijn super tevreden en blij met onze keuze voor Slaapkamerweb.

27 februari 2024 13:17
Marc & Anita / Turnhout

Slaapkamerkast via de webshop gekocht. Makkelijk en heel klantvriendelijk!

26 februari 2024 21:24
Corina / Katwijk

Heel blij met bed en lattenbodem.
Mooi hout en netjes afgewerkt
Fout boorgat in bed werd meteen hersteld door nieuw element te laten leveren.
Vriendelijke service!

25 februari 2024 22:04
Bas / Berg en Terblijt

Al twee keer hier een kast gekocht, tot volle tevredenheid. Degelijk materiaal, goede voorlichting en uitstekende service. Vriendelijke en kundige monteurs! Eén lampje werkte niet goed en is zeer snel volledig vervangen en voor het installeren van een extra handvat zijn geen kosten berekend. Top bedrijf dat ik iedereen, die niet de hoofdprijs wil betalen voor een kast, maar ook geen Ikea bouwpakket wil hebben, kan aanraden!

24 februari 2024 11:00
A. Hooning / Zutphen