Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Slaapkamerweb.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Slaapkamerweb? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.8/10
631 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
607
23
0
0
1

Wij wonen in een oude pastorie-woning ( Anno 1766 ), en waren op zoek naar een grote kast die ook nog eens op een zeer oude "scheve " houten vloer moest komen te staan. Wij hebben ons goed laten informeren in de showroom en hadden ook gelijk het gevoel en vertrouwen dat het allemaal goed zou komen. En voila, de kast staat er nu zo'n zes weken en is gewoon een pronkstuk in onze kamer. enne niks scheef staan of een deur die opnieuw gesteld moet worden, werkelijk PERFECT! Slaapkamerweb & alle medewerkers, jullie zijn TOPPERS!!!

10 december 2018 15:03
Ger Hendrikx / Venlo

Hierbij een compliment voor de monteurs van Slaapkamerweb die op nette en vakkundige manier de deuren van onze kast hebben vervangen. Geweldige service, dank je wel.

28 november 2018 19:10
Ineke Slingerland / Ouderkerk a/d IJssel

Wij hebben een aantal weken geleden een kledingkast besteld via slaapkamerweb. Niet alleen door de goede prijs/kwaliteit verhouding, maar vooral om de mogelijkheden die worden geboden om de kast zelf naar smaak in te richten. Wij hadden geen orderbevestiging ontvangen, doordat we het emailadres verkeerd hadden ingevuld, maar na 1 belletje had ik het binnen 5 minuten weer binnen. De medewerkers hebben vandaag de kast bezorgd en geinstalleerd. Ze waren super snel en zeer vriendelijke. Hebben mij zelfs wat tips gegeven over het onderhoud van de kast en de 5 jaargarantie was mij ook niet bekend. Mijn complimenten over jullie service, er zijn weinig bedrijven die tegenwoordig nog zo goed met hun klanten omgaan. Wij zijn recent verhuisd en hebben dus veel nieuwe spullen aangeschaft en de service van slaapkamerweb Is zeker een van de beste. Slaapkamerweb is echt een aanrader.

23 november 2018 14:00
Mike en Selcan / Rotterdam

Even een bedankje voor de levering en plaatsing van de slaapkamerkast.
Tevens een groot compliment voor uw mensen die deze geplaatst hebben beide keurig netjes en zorgvuldig.

Een compliment is zeker hier op zijn plaats.
Hartelijk dank.

Met vriendelijke groet.

van der Sar

26 oktober 2018 12:18
van der Sar

Super tevreden met mijn mooie en degelijke 3deursschuifdeurkast! Kwaliteit is echt goed en het was echt heel snel in elkaar gezet door echte toppers! Het enige minpuntje is dat de levertijd 5 tot 6 weken was.... maar het was het wachten waard. Echt blij dat ik de kast uiteindelijk toch had besteld!!!!!

15 oktober 2018 19:55
Sandra / Tilburg

We zijn zeer tevreden over de service van slaapkamerweb . Danny en Flafio hebben onze prachtige 4deursschuifkast in een zeer korte tijd perfect in elkaar gezet , een 10 met een griffel krijgen ze van ons .

4 oktober 2018 12:16
Cris en Ada Koster / Tweede Exloërmond

We zijn zeer tevreden over de service van Slaapkamerweb! De door ons bestelde nachtkastjes bleken bij nader inzien te groot te zijn en deze konden we probleemloos annuleren, waarna we het bedrag binnen een paar teruggestort kregen. Vorige week vrijdag is de garderobekast netjes, efficiënt en supersnel gemonteerd. Hetzelfde geldt voor de commode. Alles werd keurig opgeruimd en de verpakkingen meegenomen. Het leek bijna alsof de toverfee alles had neergezet! Hartelijk dank voor deze goede service!

25 september 2018 17:09
Josephine Heeringa / Leeuwarden

Vandaag, 14/09/2018 is mijn garderobekast geleverd, en gemonteerd. De heren waren goed op tijd, beleefd, vriendelijk, en zeer professioneel. Zoals besteld, precies zo gemonteerd. Geweldig. De heren deden er niet lang over, top gemonteerd, ik ben er ontzettend blij mee!!! Ze vroegen precies hoe ik het wilde, en zo hebben ze het gedaan. GEWELDIG

14 september 2018 21:21
Berri Sciarone / Giethoorn

Joeri en Jan Willem hebben vanochtend onze draaideurkast voor de slaapkamer geleverd en gemonteerd. Mijn man en ik zijn zooo enorm tevreden. Echt, woorden schieten tekort. De jongens hebben snel en netjes gewerkt en de kast overtreft al mijn verwachtingen. Ontzettend bedankt! Met vriendelijke groet, Alex en Manja Mourits (Utrecht)

19 augustus 2018 21:50
Fam Mourits / Utrecht

Midden in de hittegolf werden mijn kledingkast en commode bezorgd en in elkaar gezet. De mannen waren erg vriendelijk en kundig. Kasten zijn prachtig en ik ben er erg blij mee. Ook de service in de showroom en het maken van een afspraak was prettig en persoonlijk. Een winkel om aan te raden.

7 augustus 2018 09:44
rachel van Veen / Amsterdam

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 631 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken