Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Slaapkamerweb.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Slaapkamerweb? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.8/10
720 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
686
24
2
1
7

Kast vinden tijdens Corona was echt een 2.0 behalve voor slaapkamer web kon makkelijk kast naar mijn wensen (indeling en kleur) kiezen en het werd nog gemonteerd.. alles top geregeld en super snel gemonteerd!!!! Erg blij

3 maart 2021 10:03
P bremer / Den haag

Beste mevrouw Ceelen,
De latten zijn goed aangekomen!
Het was even puzzelen om ze met de oude te wisselen en geplaatst te krijgen, maar het zit weer helemaal mooi.
Ik wil u en uw bedrijf enorm bedanken voor de vriendelijke en goede service!
Groeten,
Anouk

27 februari 2021 13:52
Anouk / Heiloo

Vandaag is er een kastenwand geleverd en gemonteerd in de slaapkamer. Super aardige mannen, montage is prima en al het verpakkingsmateriaal meegenomen.
Echt blij met deze super mooie kast!
Martin en Karin

26 februari 2021 12:38
Karin Kersten / Hoofddorp

Gisteren hebben we een nieuwe kast geleverd gekregen voor de tweede slaapkamer. We hadden al eerder een kast voor onze slaapkamer besteld en daar waren we zo tevreden over dat we ook deze keer een kast bij Slaapkamerweb bestelden. Wat ziet de kast er mooi uit en wat hebben de twee mannen hem vakkundig in elkaar gezet! Ze waren al na een halfuur klaar!! Ze waren zeer vriendelijk/ enthousiast en werkten keurig coronaproof. Mochten we ooit weer een kast nodig hebben, weten we jullie te vinden!
Hartelijke groeten, Monique en Emiel

23 februari 2021 12:48
Monique van den Hoed / Zwaag

Contact per mail ging perfect. Product (in ons geval een bed) ook echt perfect volgens afspraak , en netjes gemonteerd. Alleen in verband met Corona was de levertijd wat langer omdat de toeleverancier niet kon leveren. Al met al, goed gedaan.

22 februari 2021 10:44
Willem / Texel

Geweldige zaak.
Hele mooie producten.
Wel wat duurder dan b.v Leen bakker,
Maar de moeite waard.
Hele goede service en de kast is perfect geplaatst.
Zou het iedereen aanraden.

4 februari 2021 18:02
Antoinette / Deventer

Geweldig goed geholpen in de showroom. Goede communicatie over de bezorgdatum. De nalevering zeer snel gebeurd. Super vriendelijk personeel.
Echt een aanrader.

29 januari 2021 19:26
Monique / Tilburg

Tijdens bezoek aan huis hebben we een zeer goed advies gekregen. Direct beslist om nw lattenbodems, matrassen, dekbed en kussens te kopen voor een goede prijs. De levering was volgens afspraak en met een zeer goede service. Wij zijn uitermate tevreden over dit bedrijf en het personeel.

29 januari 2021 17:45
Cor van der Hoek / Brummen

Goede kwaliteit.
Nette werkers. Ruimen na het plaatsen van de kast netjes alle rommel op die ze gemaakt hebben.

28 januari 2021 12:18
Sabine Averesch / Rijssen

Vorige maand is mijn Royal schuifdeur kast aangekomen, Ben zeer tevreden over de kast en
de medewerker van de klantenservice is zeer behulpzaam geweest. Voor iedereen is deze Web winkel zeker een aanrader!

22 januari 2021 15:08
Sieuwert Scholten / Andel