Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Slaapkamerweb.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Slaapkamerweb? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.8
778 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
743
25
2
1
7

goed, uitgebreid en deskundig geholpen
verkoper had veel geduld

29 november 2023 13:15
R.J.Koops / Zutphen

Top bedrijf
Na bijna 1 jaar ging helaas de kastverlichting kapot.
Een mail gestuurd met de vraag of dit garantie was.
Krijg je meteen bericht terug van erg vervelend maar we sturen u vandaag nog een nieuwe op
Top hoor kennen we bijna niet.meer zulke fijne en eerlijke bedrijven .
Zekers dus een aanrader goede service👍👍

22 november 2023 17:50
Monique / Hoenderloo

Keurig bedrijf ,netjes en optijd geplaatst

19 november 2023 07:30
Hanneke / Roermond

Ik ben zeer tevreden over de klantenservice, de levering, degene die de lattenbodem en de matras heeft geleverd. Het hele proces is prima verlopen, ook het meedenken vanuit de klantenservice heb ik als zeer prettig/dienstverlenend + klantgericht ervaren.

7 november 2023 13:26
Anoniem

Al behoorlijk lang klant en echt, de service van Slaapkamerweb is geweldig, daarom zijn en blijven we trouwe klant!

4 november 2023 13:47
Fred en Marian de Langen / Tiel

Na tien jaar nog steeds blij met mijn slaapkamer kast
Nu met een gerust hart weer een kast kopen bij deze firma

29 oktober 2023 15:58
Niemeijer / Lelystad

Het hele aankoopproces van het bezoek aan de showroom in Zutphen tot en met de plaatsing binnen anderhalf uur bij ons thuis is correct en zorgvuldig verlopen. De kast is mooi en alles doet het. Ik ben een tevreden klant en raad Slaapkamerweb van harte aan.

28 oktober 2023 17:03
A.J. / Amsterdam

Na een eerdere goede ervaring met dit bedrijf, ook vandaag opnieuw een bijzonder goede ervaring! Mooie kledingkast geleverd tegen een scherpe prijs. Vakkundig en snel gemonteerd door een zeer vriendelijke en correcte monteur. Kan niet beter, ik beveel dit bedrijf dan ook van harte aan!

21 oktober 2023 20:27
A. de Graaf / Harderwijk

Bijna 2 jaar geleden een mooie grote slaapkamerkast gekocht. Er ontbraken op een gegeven moment wat plankdragers. Ook was de bodem van 1 vd lades vh ladekastje los. Heb een mailtje gestuurd en kreeg al heel snel een reactie dat ze een afspraak wilde maken om langs te komen. (Had per mail nog wat foto’s opgestuurd) Vandaag zijn ze geweest. Ik heb een hele nieuwe lade gekregen, plankdragers en de achterwand bolde iets, hier hebben ze aan de planken tegen de achterwand beugeltjes gemaakt om eea iets te verstevigen. Super service, vriendelijk personeel ik ben zeer tevreden!

12 oktober 2023 16:23
Wil / Amersfoort

Prima webwinkel. Snelle levering en gunstig geprijsd.

30 september 2023 15:36
M.V / Velserbroek