Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Slaapkamerweb.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Slaapkamerweb? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.9/10
707 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
676
24
2
1
4

Mijn complimenten voor uw bedrijf.
Goede afhandeling van de levering.
Monteurs zijn uiterst beleefd en vakbekwaam.

5 mei 2021 11:25
Annelies / Capelle aan den IJssel

Ik heb een schuifdeurkast bij slaapkamerweb gekocht en ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Zeer vriendelijke mensen bij mijn bezoek aan de toonzaal. Bij levering is de kast vakkundig gemonteerd en de kast is prachtig !
Ik beveel slaapkamerweb dan ook ten zeerste aan !
Christa

1 mei 2021 00:08
C.F.M. Bohncke / Amstelveen

Vandaag de tweede kast besteld bij Slaapkamerweb.nl! Bij de eerste kast was alles zo goed bevallen, vanaf het makkelijk online bestellen tot en met het plaatsen, alles is echt top geregeld!! Deze mensen weten wat service is, niet alleen een kwalitatief goed product tegen een schappelijke prijs, ook het contact, per mail (je wordt goed op de hoogte gehouden) maar ook de monteurs ter plaatse: allemaal super attent, efficiënt en behulpzaam: ga zo door, wij kunnen jullie aan iedereen zonder enige bedenking aanraden! Jullie verdienen wat ons betreft oprecht meer dan vijf sterren...

11 april 2021 19:48
Corine / Riethoven

31 maart is onze bestelde kast geplaatst. Het stelteam van monterieurs was precies op tijd.

Wat een prettig tea was dat. Ze werkte rustig en efficient. Ze hadden ook goed contact met elkaar en met ons.

Ze hebben na afloop de werking van de deuren en de soft sluiting etc, aan ons uitgelegd en nagekeken op beschadigingen

Zelf waren ze er ook trots op het resultaat. De kast ziet er mooi uit, en is mooi geplaatst. De deuren sluiten ook mooi haaks.

We zijn er blij mee. Jullie mogen blij zijn met zo’n stelteam van Monterieurs, die eigenlijk ook reclame voor jullie maken.

5 april 2021 20:20
Mooij / Castricum

Vandaag onze kast binnen gekregen, ruim 3 maand gewacht, maar zeker het wachten waard. Geleverd op aangegeven tijdstip en zeer snel gemonteerd! Verpakkingsmateriaal meegenomen. Een mooie stevige kast.

29 maart 2021 22:28
Demelza Haarman / STADSKANAAL

Verbluffend mooie en robuuste kledingkast.
De monteurs waren uiterst vriendelijk en zeer ervaren. De kast was binnen een half uur gemonteerd!

25 maart 2021 09:22
Marc / Amsterdam

Slaapkamerkast besteld. Geheel volgens de omschrijving geleverd. Het plaatsen leverde een probleem op, dit werd adequaat opgepakt en binnen een paar dagen opgelost.

21 maart 2021 13:44
Sander / 's-Gravenzande

Kast vinden tijdens Corona was echt een 2.0 behalve voor slaapkamer web kon makkelijk kast naar mijn wensen (indeling en kleur) kiezen en het werd nog gemonteerd.. alles top geregeld en super snel gemonteerd!!!! Erg blij

3 maart 2021 10:03
P bremer / Den haag

Beste mevrouw Ceelen,
De latten zijn goed aangekomen!
Het was even puzzelen om ze met de oude te wisselen en geplaatst te krijgen, maar het zit weer helemaal mooi.
Ik wil u en uw bedrijf enorm bedanken voor de vriendelijke en goede service!
Groeten,
Anouk

27 februari 2021 13:52
Anouk / Heiloo

Vandaag is er een kastenwand geleverd en gemonteerd in de slaapkamer. Super aardige mannen, montage is prima en al het verpakkingsmateriaal meegenomen.
Echt blij met deze super mooie kast!
Martin en Karin

26 februari 2021 12:38
Karin Kersten / Hoofddorp