Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Slaapkamerweb.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Slaapkamerweb? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.8
790 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
755
25
2
1
7

We hebben de kast hier besteld en thuis laten monteren om verschillende redenen. De website is overzichtelijk en duidelijk. De stijl van de kast sprak ons aan omdat deze past in ons interieur en bovenal de indeling van de kast is zelf te bepalen. Het is geen Made in China kast maar Duitse degelijkheid met net wat dikkere planken en wanden. We hebben gekozen voor softclose schuifdeuren, een echte aanrader. De garantie spreek voor zich, het is een familiebedrijf die geen rommel verkoopt en voor de prijs / kwaliteit die wij hebben betaald konden we in Zeeland niks vinden. De montage verliep vlot en al het verpakkingsmateriaal werd mee terug genomen. Betaling achteraf is mogelijk. Al met al een echte aanrader!

17 juli 2023 11:10
Rene / Burgh Haamstede

Kast uitgezocht in de showroom,prima geholpen,
Leverdatum afgesproken, later gevraagd of het soms eerder kon,geen probleem. Kast geplaatst keurige correcte jongens helemaal top ben zeer te vreden. Kan het iedereen aanbevelen

8 juli 2023 15:38
Ada / Brummen

Echt een aanrader, het was niet goed geleverd door de fabrikant, en ze zijn maar liefst 2x teruggekomen om het euvel op te lossen. Een fantastische feedback bij een mailtje van ons, en direct actie, nu staat er een mooie kledingkast, hun eigen vakmonteurs zelfs op zaterdag service, gewoon super en bedankt.

26 juni 2023 18:01
Henk Schoonbeek

we zijn dik tevreden over de levering van kleding kasten . het was spannend een dag voor de verhuizing werden kasten geleverd dus we waren erg blij dank voor de service veel lof voor SLAAPKAMER web

4 juni 2023 17:59
jan de Haan / Nieuwegein

Heel klantgericht en wordt meteen geholpen als je een vraag hebt. Ook fijn is dat we de kasten ruim van tevoren hebben kunnen bestellen.
De kasten zijn heel mooi en degelijk. De monteurs zijn toch wel een aantal uren bij ons bezig geweest en dan te bedenken dat de kasten niet heel duur zijn .

4 mei 2023 09:43
Ellen / Neeritter

September jl is mijn kast geplaatst, wel met ruggespraak en wat telefonisch uitleg. Vorige maand een monteur een uur bezig geweest om alles na te lopen en de kast nagesteld. super service. En inderdaad geen voorrijkosten. Zeker een reden om een volgende keer weer bij slaapkamer web te kopen. top service

19 april 2023 22:05
Everlien Bastiaan / Dronten

Wij zijn een ouder echtpaar en geen internetkopers,,
Dus zijn wij , nadat we alles wel op internet de kast samengesteld , naar Zutphen gegaan om de kast in levende lijve te zien.
Gewoon fantastisch mooi, gekocht en aflevering en montage echt 100% tevreden.
Alles precies volgens de afspraken, wij zeggen
Perfect en bedankt,
Groetjes johan en petra.

21 maart 2023 14:24
Johan franssen / Eindhoven

Wat een top bedrijf, perfect aangeleverd hard werkende monteurs, snel wandelaars zei mijn schoonzus, en wat is de slaapkamer die jullie geleverd hebben voor haar prachtig geworden, en wat is ze er blij mee, topbedrijf!!

7 februari 2023 21:53
A M Jansen / Zwolle

Wij hebben een tweedeurs schuifdeurkast Royal van slaapkamerweb, tweedehands gekocht.
Bij opbouwen bleek de geleiderail onder te missen.
Slaapkamerweb gemaild of er een vervangende rail geleverd zou kunnen worden. Zelfs voor deze tweedehands kast reageerden ze meteen.
Voorbeeldige service !

30 januari 2023 21:28
Georges Vael / Nuenen

Erg tevreden, super mooie kast gekocht, werd snel geleverd en gemonteerd. Monteurs werkte netjes en voorzichtig. Kast paste op de millimeter. 1 onderdeel miste, maar werd dezelfde dag nog op de post gedaan.
Ook de verkopers erg vriendelijk.
En alles voor een zeer nette prijs.

28 januari 2023 22:49
Melissa / Kampen