Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Slaapkamerweb.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Slaapkamerweb? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.8
803 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
767
26
2
1
7

Online bed gekocht ivm winkelsluitingen corona. December geleverd. Heel vriendelijke monteurs.
[Foeilelijk bed](https://www.slaapkamerweb.nl/bedden/tweepersoonsbed/tweepersoonsbed-premium-jola). Heel veel spijt van aankoop, duur bijna 1000 euro.

22 april 2022 13:05
Zuidema / Rotterdam

Wauw wat een kast. Precies zoals we wilden en gemonteerd door kanjers.
Echt koop je spullen bij slaapkamer web krijg je geen spijt van.

Jolanda en peter uit Rotterdam

16 april 2022 10:34
Peter Blok / Rotterdam

Hebben al veel slaapkamerkasten bekeken in de woon en slaapwinkels maar toen we toch maar eens gingen kijken op internet bij Slaapkamerweb.nl kwamen de serie Zweefdeurkast Comfort Industrial tegen. We waren meteen verkocht alleen al op de foto's. Het stoere maar toch ook het chique uiterlijk. We namen de stap en bestelde online deze kast met een eigen indeling ( ook makkelijk te doen op de site ). Na een werkelijk vakkundige levering en montage ( complimenten ) zijn we zeer content met deze kast, hij voldoet aan alle verwachtingen. Hij is degelijk en super mooi. Een echte aanrader als je zoekt naar stoer en chique en je krijgt daarbij ook nog eens een top service van slaapkamerweb.nl zelf. Stel een vraag en het wordt direct opgelost. Werkelijk top om hier online te kopen.

11 maart 2022 22:23
Nico den Hartog / Helmond

Alles volgens afspraak/overeenkomst verlopen.
Chauffeur heeft spiraalbodem afgeleverd en de oude volgens afspraak meegenomen.

Ik ben zeer tevreden!!!

7 maart 2022 18:41
Herman

Zeer tevreden over de service en levertijden. We kochten vorig jaar een bed en recent een kledingkast. We erg content met de aanschaf, mooi houtwerk en kwaliteit voor de lange termijn.

2 maart 2022 15:27
Josee Bosma / Arnhem

Het heerlijke wollen dekbed ontvangen, een-persoons, 140×200, dat in de aanbieding was voor 49,00. Eindelijk één die voor mij lekker zwaar is. Het is ook echt 140. Een andere die ik eerder had gekocht, niet bij deze zaak, was in feite 143, waardoor de overtrek niet paste.

24 februari 2022 17:51
Yvonne / Amsterdam

Na meerdere keren de website te hebben bezocht en zelf kasten ingedeeld zijn wij naar de winkel gegaan. Super fijn geholpen door een jongeman. Hij was zeer meedenkend en kwam met tips. Hij heeft ons meerdere mogelijkheden van de kasten laten zien. Tips gekregen over indeling en mogelijkheden. Zonder zich op te dringen hebben wij nu een mooie kast gekocht. Echt super fijn geholpen en hij was niet opdringerig. Met een fijne ervaring de winkel uit gegaan. Nu nog even wachten op de levering. Top winkel!

13 februari 2022 00:37
Jansen / Zutphen

Betrouwbaar, goede kwaliteit, vriendelijke hulp aan de telefoon en goede levering van mijn artikel. Duidelijke en uitgebreide website. Ik kon snel vinden wat ik nodig had.
Echt aan te raden.

7 februari 2022 14:16
Glasboertje / 's-hertogenbosch

Slechte service, bij retourneren van 2 lattenbodems moet ik 75 Euro betalen

2 februari 2022 19:29
Marijke / Waddinxveen

Fantastische garderobe kast met schuifdeuren en commode kast geleverd! Door de mensen van Montrieurs uit Sneek stipt op tijd geleverd en vakkundig in elkaar gezet. Prachtige zaak hebben jullie met een zeer goede webshop waar je heel makkelijk een kast uitzoekt en samenstelt. Kleuren goed, maten goed, alles klopt.
Tenslotte was het contact met de mensen van Slaapkamerweb heel fijn en goed. Hou dit vol, hier onderscheiden jullie je mee!

13 januari 2022 18:10
Debby / Drachten