moderne kledingkast
golf

Aanbod moderne kledingkasten

Moderne kledingkasten zijn razend populair

Moderne kledingkasten zijn niet aan te slepen. Vooral witte kledingkasten en houten kledingkasten zijn populair. Een moderne kledingkast geeft een luxe gevoel aan de slaapkamer en het huis.

Een kledingkast is vaak een belangrijk meubel in een slaapkamer. Neem daarom goed de tijd bij het kiezen van een nieuwe kledingkast. Denk hierbij aan de juiste formaten, maar ook het materiaal. Wilt u liever eerst advies van een specialist? Neem dan geheel vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze schitterende showroom in Zutphen.

Moderne kledingkast op maat

Daarnaast zijn moderne kledingkasten enorm praktisch. Zo kunt u bij Slaapkamerweb uw eigen kledingkast samenstellen. Hierbij kunt u de kledingkast naar kleur, afmeting, materiaal en de indeling volledig naar wens samenstellen. Hoe dit werkt? Simpel! Kies uw gewenste kast en stel vervolgens uw eigen kast samen.

Ook de accessoires kunt u kiezen in uw gedroomde kledingkast. Zoals een schoenenrek, pantalonhouder of ladeblok. U ziet direct hoe uw kledingkast eruit komt te zien. Als u een kledingkast bestelt in onze webshop, weet u zeker dat de kast aan uw al wensen voldoet. Zo heeft u een kledingkast op maat voor een zachte prijs!

Moderne draaideurkasten, schuifdeurkasten en zweefdeurkasten

Bij Slaapkamerweb heeft u een ruime keuze aan moderne kledingkasten. Van de kenmerkende moderne draaideurkasten tot aan de geliefde moderne schuifdeurkasten. Ook de moderne zweefdeurkasten zijn tegenwoordig niet meer aan te slepen.

Schuifdeurkasten of zweefdeurkasten met luxe uitstraling?

Wilt u een moderne en strakke uitstraling van de kledingkast? Kies dan voor de populaire zweefdeurkasten. De zweefdeurkasten hebben de deuren voor de kast hangen. Hierdoor krijgt de kledingkast een strakke uitstraling.

Beide type kledingkasten beschikken over de mogelijkheid voor een bovenrail. Een kledingkast met bovenrail loopt minder snel vast en gaat daardoor langer mee.

Moderne kledingkast online bestellen met bezorging en montage

Bestel heel eenvoudig uw moderne kledingkast online bij Slaapkamerweb. Via onze gratis kledingkast tool kunt u de kledingkast helemaal naar wens samenstellen. Wanneer u tevreden bent met de kledingkast, kunt u direct de kledingkast bestellen.

Wanneer je je bestelling hebt geplaatst krijg je van ons een email met de verwachte levertijd van jouw moderne kledingkast. Uiterlijk een week voor de levering neemt één van onze collega’s contact met je op via email of telefoon om door te spreken wat de uiteindelijke leverdatum en tijd zal worden. Doorgaans kunnen wij een kast binnen 35 dagen gratis bezorgen.

De montage van de kledingkast voeren we ook uit op uw gewenste plaats. Wanneer de kast staat, testen we de kast zodat u zeker weet dat de kledingkast naar wert. Over verpakkingsmateriaal hoeft u geen zorgen te maken, deze nemen we op onze rekening mee. Ideaal toch?

Slaapkamerweb
CBW Erkend
Beoordeling: 9.8 door 726 klanten.

veilig betalen met iDeal of overboeken