Een degelijke en betaalbare kast van 140 cm breed: Slaapkamerweb!

Op zoek naar een kast van 140 cm breed? Kies dan voor een draaideurkast van Slaapkamerweb! We bieden diverse basiskasten aan die u geheel naar smaak en wens personaliseert. De kleur van de kast zelf, de kleur van de deuren, wel of geen spiegeldeur, het soort handgreep, kastverlichting, … het zijn zomaar een aantal onderdelen die u zelf kiest. Ook het interieur stelt u zelf samen! Kasten van hoge kwaliteit voor zeer betaalbare prijzen. Die vindt u bij Slaapkamerweb!

Extra ruimte in uw kast van 140 cm breed? Ga de hoogte in!

Heeft u veel textiel om op te bergen maar beperkte ruimte voor een garderobekast? Geen probleem! Onze kasten zijn namelijk in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Een extra hoge kast biedt mega veel opbergruimte. U kunt er meer kleding en textiel in kwijt dan u denkt! Nog niet genoeg opbergplek? Neem dan een bed met laden, ideaal voor bijvoorbeeld extra dekbedden en kussens!

Wist u dat u bij ons terecht kunt voor al uw slaapkamerbenodigdheden? Onze experts adviseren u graag. Dat kunt u verwachten van een online slaapkamerspeciaalzaak! Vindt u het lastig om vanaf het scherm te bepalen hoe de kast van 140 cm breed eruitziet? Kom dan langs in onze showroom in Zutphen. De koffie staat klaar!

Uw kast van 140 cm breed gratis gebracht en opgebouwd

Wist u dat wij alle kasten en bedden gratis bezorgen in heel Nederland? De prijs die u in de webshop ziet is ook de daadwerkelijke eindprijs die u betaalt. Het vervoer, opbouwen en afvoeren van verpakkingsmateriaal zijn hierbij inbegrepen.

Bestel vandaag nog uw kast van 140 cm breed. Voor u het weet bent u uw kleding aan het inpakken!

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 680 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken