Kastenwand op maat

Bent u op zoek naar een kastenwand op maat? Een garderobekast die u zowel qua maat als indeling volledig zelf kan stellen? Dan bent u bij Slaapkamerweb aan het juiste adres!

Een garderobekast neemt flink wat ruimte in uw slaapkamer in. Daarom is het belangrijk dat de kastenwand op maat op gaat in het geheel of juist een mooie eyecatcher is. Zoekt u een grote of kleine kledingkast? We hebben hoogglans wit voor een moderne look of hout voor juist een landelijke uitstalling. Ook hebben we deuren met of zonder spiegels.

U bepaalt zelf het aantal deuren en het type deur. U kunt kiezen uit zweefdeuren, schuifdeuren of draaideuren. U kunt kiezen voor 2, 3, 4 en 5 deuren.

Zelf samenstellen met de online kastentool

Dankzij onze handige online kastentool stelt u zelf u kastenwand op maat volledig samen. Bent u iemand die veel ruimte nodig heeft voor hangende kleding? Of heeft u meer aan veel ligplanken? En wilt u ook een lade voor uw ondergoed of sportspullen? En uw schoenen? Wilt u die in een apart schoenenrek hebben of zet u ze liever ergens anders neer?

Hoe werkt de tool?
U kiest eerst de garderobekast die u mooi vindt. Daarna kiest u het formaat en het materiaal. Ook bepaalt u of u wel of geen spiegels wilt en hoeveel spiegels u wenst. Daarna bepaalt u de indeling. U kunt kiezen voor een aantal standaard veel gekozen opties zoals alleen legplanken, 2 hangroedes of een hangroede en een aantal planken of u bepaalt de indeling volledig handmatig. Wilt u een schoenenrek of verlichting? Die opties kunt u hier ook aanvinken. In het overzicht ziet u precies wat u besteld heeft. Zo makkelijk is een kastenwand op maat samenstellen!

Productaanbod kastenwand op maat

Gratis thuisbezorgd en gemonteerd

Uiteraard wordt uw kastenwand op maat gratis bij u thuisbezorgd. Onze ervaren monteurs zetten de kast in de juiste kamer en zetten hem direct voor u in elkaar. Ook nemen zij het verpakkingsmateriaal weer mee. Ideaal!