lage kledingkast
golf

Productaanbod lage kledingkast

sort icon

Professionele schuifdeur kledingkasten

De kledingkasten die wij kunnen leveren met een lage hoogte van nog geen 2 meter, zijn schuifdeurkasten. Dit zijn kledingkasten waarbij de deuren zijn opgehangen in een bovenrail in de kastombouw. Schuifdeurkasten zijn heel praktisch in gebruik: ze zijn heel geschikt in kleinere ruimtes omdat de deuren zelf geen ruimte innemen wanneer u de kastdeur opent (zoals bij draaideur kledingkasten wel het geval is). Omdat de schuifdeuren binnen de kastombouw vallen in plaats van ervoor (zoals bij zweefdeurkasten), is het interieur van uw kast ongevoelig voor stof.

Omdat bij onze schuifdeur kledingkasten gebruikt wordt gemaakt van een ophangsysteem in de bovenrail hoeft u zich bovendien geen zorgen te maken over de levensduur en het gebruiksgemak van de kast: de deuren lopen niet vast en de rail vervormt niet door de ondergrond. Kortom: een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een praktische kledingkast.

Schuifdeurkasten naar wens samenstellen

Uniek bij Slaapkamerweb is dat u de kledingkast geheel naar eigen wens en stijl kunt samenstellen. De kledingkasten zijn leverbaar in een veelvoud aan maten, met een breedte van 151 cm tot zelfs 350 cm! De hoogte van deze kledingkasten is 1,97 meter. Behalve de afmetingen en het aantal schuifdeuren bepaalt u ook zelf de kleuren van uw kledingkast, kunt u de kast naar wens uitrusten met spiegeldeuren, en bepaalt u zelf de indeling van uw lage kledingkast.