2 persoonsbed met matras

U zoekt een 2 persoonsbed met matras. Hiervoor bent u op de perfecte plek bij Slaapkamerweb.nl. Wat voor soort bed u ook zoekt, u vindt het hier. U heeft keuze uit bedden van verschillende afmetingen en diverse materialen. Zo zit uw bed er gegarandeerd tussen.

Bij Slaapkamerweb zoekt u eerst een bed uit, daarna kiest u snel en eenvoudig een bedbodem en het juiste matras voor op het bed.

Uw 2 persoonsbed met matras bij u thuis

Het bezorgen en het opbouwen nemen wij voor onze rekening. Dit kost u nikst extra. Onze service houdt niet op bij de voordeur, wij brengen het bed en toebehoren namelijk naar de juiste kamer én zorgen ervoor dat het bed helemaal gebruiksklaar is. Het verpakkingsmateriaal nemen onze medewerkers weer mee terug. U kunt zo snel genieten van het nieuwe bed.

2 persoonsbed inclusief matras en lattenbodem

icon uspGratis bezorging en montage*
icon usp 9.8Klanttevredenheid
icon uspToonzaal

Productaanbod 2 persoonsbed met matras

Goede nachtrust in 2 persoonsbed met matras

Een bed is een heel belangrijk onderdeel van uw leven, het gaat immers om uw nachtrust! Wanneer u lekker slaapt bent u meer uitgerust en heeft u meer energie. Wij leveren daarom niet in op kwaliteit. Onze bedden voldoen allemaal aan onze hoge kwaliteitsstandaard. Omdat het per persoon verschilt wat voor bed, bedbodem en matras goed liggen bestelt u deze 3 onderdelen apart van elkaar. U bepaalt welke bodem het beste past in uw bed en voldoet aan uw wensen. Voor het matras geldt hetzelfde. Afhankelijk van uw lichaamsbouw en favoriete slaaphouding selecteert u het juiste matras

Heeft u daar hulp bij nodig? Lees onze blog een nieuw matras kopen, waar moet u op letten over de verschillende materialen en schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag op weg. 

Eerst kijken naar 2 persoonsbed met matras

Het kan voorkomen dat u toch graag eerst wilt kijken naar het bed of het matras even wilt uitproberen. Dat kan geregeld worden! Wij hebben namelijk een showroom in Zutphen. Hier staan de bedden opgesteld en kunt u matrassen uitproberen. U bent van harte welkom! Na het bestellen van het bed gaan wij voor u aan het werk. Wij zorgen ervoor dat de door u bestelde producten, zodra ze bij ons binnen zijn, zo snel mogelijk bij u thuis komen. 

Wat klanten over ons zeggen

De afspraak stond voor 09.30 uur en om 09.35 uur stonden de monteurs voor de deur! Na een uur en een kwartier was de kast helemaal klaar. Wat een geweldige service! Van mij een dikke 10!! Bedankt Sander en Rosdi (ik hoop dat ik de naam goed heb gespeld) . Heel erg bedankt!

Uzi Wandt uit Enschede

Een bed +kast besteld, Vanaf begin tot eind super gegaan, klasse.

Zeki Tahir uit Arnhem

Ik had heel snel een zorgbed nodig. Na contact te hebben gehad of het mogelijk was het bed sneller dan gestelde levertijd te kunnen bezorgen, is er alles aan gedaan om het bed sneller geleverd te krijgen. Super!! Levering en montage van het bed helemaal volgens afspraak verlopen. Ben zéér tevreden over alles: het contact, de levering, montage, prijs/kwaliteit! Slaapkamerweb is een absolute aanrader!!!

Yvon uit Den Bosch

Vorige week mijn bed gekregen. Ik was naar Zutphen gereden om dat ik eerste wilde zien wat ik ging kopen. Ik heb Gijs bed gekocht met tapse poten in walnotenkleur. Wat een ongelooflijk mooi en stevig bed, massief hout, mooi model en ik moet zeggen dat dit het beste bed is dat ik ooit heb gehad. De monteurs waren erg aardig en vakkundig. 10 punten...echt super.

Roman uit Amsterdam
» Lees alle reviews


Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken