boxspring Tucson
Boxspring Tucson
2.195,00
boxspring Tucson
boxspring Tucson voorkant
boxspring Tucson hoofdbord
boxspring Tucson poten
boxspring Tucson
boxspring Tucson voorkant
boxspring Tucson hoofdbord
boxspring Tucson poten

Boxspring Tucson

Luxe boxspring Tucson met fraai hoofdbord

line arrow
2.195,00
Levertijd 5 weken tot 8 weken
line arrow

Kies uw matras

Een matras geeft u de juiste ondersteuning. Bent u boven de 80 kg? Dan is een stevig matras ons advies. Kies uw gewenste stevigheid.

Hoe kiest u het juiste matras?

De matras(sen) van de Tucson boxspring zijn voorzien van ca. 500 pocketveren per m2 en zorgen voor een goede ventilatie van het matras. Samen met de 7 comfortzones, zorgt dit matras tevens voor een optimale ondersteuning.

line arrow

Kies uw topmatras

De topmatras maakt de boxspring compleet en zorgt voor het bovenste laagje comfort. Kies uw gewenste topmatras.

Hoe kiest u de juiste topper?

De topmatras is de bovenste laag van de boxspring en daarmee de laag die u als eerste ervaart als u erop ligt. U heeft bij de Tucson boxspring de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende soorten topmatrassen. Dit maakt dat u het comfort van de topmatras kunt afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren in luxe en het comfort wat u prettig vindt. 

Koudschuim topmatras
De koudschuim topmatras is een voordelige keuze en geeft u medium tot stevig ligcomfort. Deze topmatras is een topper wat betreft zijn goede ventilatie!

Gelfoam topmatras
De gelfoam topmatras geeft u een minimum aan tegendruk en ondanks dat u wat in de topmatras ligt zorgen de eigenschappen van de gel dat de warmte goed wordt gereguleerd. 

Pulse latex topmatras
Bent u opzoek naar een luxe en soepel slaapcomfort? Deze Pulse latex topper is voorzien van de meest zachte latex soort en maakt het tot een heerlijke flexibele topmatras. 

Luxe koudschuim topmatras
Deze royale topmatras van maar liefst 12 cm hoog, geeft u een net zo royaal slaapcomfort met een heerlijk gevoel van luxe. Deze hoogwaardige koudschuim topper geeft u een medium tot zacht ligcomfort.

De topmatras beslaat de gehele breedte van de boxspring en als u kiest voor een elektrisch verstelbare variant, dan hoort hier een splittopmatras bij. De split aan de bovenkant van de topmatras, maakt dat dat de linker- en rechterkant van de tweepersoons boxspring, los van elkaar versteld kunnen worden. 

line arrow
2.195,00
Levertijd 5 weken tot 8 weken