2 persoons kledingkast

Een 2 persoons kledingkast is ideaal als u ruimte heeft voor één wandkast en deze samen met uw partner gebruikt. De 2 persoons kledingkasten kenmerken zich door de grote hoeveelheid ruimte. U kiest zelf het aantal deuren en het type deur. Wilt u bijvoorbeeld een garderobekast met schuifdeuren, zweefdeuren of draaideuren? En wilt u dan 2, 3, 4 of zelfs 5 deuren?

Zelf uw 2 persoonskledingkast indelen

U stelt waarschijnlijk andere eisen aan een wandkast dan uw man. Misschien heeft u juist meer hangende kleding zoals jurken en jasjes en heeft hij meer liggende kleding zoals broeken en truien. Bij Slaapkamerweb stelt u uw 2 persoonskledingkast volledig zelf samen! Met onze handige online tool bepaalt u zelf de indeling. Zo kiest u in uw gedeelte voor meer hangroedes en in zijn gedeelte voor meer legplanken. Ook kunt u kiezen voor een schoenenrek, spiegeldeuren en verlichting.

2 persoons kledingkast

Productaanbod 2 persoons kledingkast

Waarom bestelt u een wandkast bij Slaapkamerweb?

Slaapkamerweb heeft een ruim assortiment aan kledingkasten voor 2 personen. Al onze garderobekasten worden vanaf 400,- gratis bij u thuis bezorgd. Onze ervaren monteurs zetten de kledingkast direct in de juiste kamer en zetten hem daar in elkaar. Dit doen ze rechtopstaand. Hierdoor hoeft u geen groot vloeroppervlakte vrij te maken. De monteurs hebben slechts 5 cm aan iedere kant nodig om de kast goed in elkaar te zetten. Tenslotte leveren wij alleen hoogwaardige garderobekasten en krijgt u op al onze wandkasten 5 jaar garantie. Wilt u de kledingkast eerst in het echt komen bekijken? Dat kan! We ontvangen u graag met een kop koffie in onze toonzaal in Zutphen. 

Bekijk een aantal van onze klantreviews

Potenset gekocht op advies van een beddenspeciaalzaak bij Slaapkamerweb. Poten kwamen beschadigt aan. Ik heb fantastische service gekregen. Vaak stopt de klantvriendelijkheid en service als er iets niet helemaal goed is maar bij deze winkel niet! Goede service verleend en altijd een snelle reactie van de klantenservice.

M. Beek uit Den Haag

Vlotte bezorging en erg netjes,de bedden zo inelkaar en alle karton meegenomen. Een dikke pluim.

Bakker uit Brielle

De afgelopen jaren met de aanschaf van 2 kasten, 3 bedden, 5 lattenbodems, 5 matrassen en textiel bij Slaapkamerweb.nl, kunnen we wel aangeven hoe GOED deze winkel ons bevalt. Door de hoge kwaliteit van de geleverde producten, de perfecte service (persoonlijk advies en flexibiliteit) en afhandeling, verdiend Slaapkamerweb.nl 5*****. Graag tot de volgende keer.

Eric uit Amstelveen
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken