Vind uw perfecte 3 deurs kast bij Slaapkamerweb

Heeft u een garderobekast met 3 deuren nodig? Kijk dan in onze webshop! U treft hier een ruim aanbod kledingkast aan, in diverse soorten en maten. Uw 3 deurs kledingkast zit hier gegarandeerd tussen! Wilt u graag een luxe uitstraling? Kies dan voor een kast met zweefdeuren. Een echte blikvanger in uw slaapkamer!

Bepaal zelf de indeling van uw 3 deurs kast

Wist u dat u zelf de indeling van uw kast kunt bepalen? Graag extra veel legplanken? Of juist behoefte aan meerdere hangroedes? Geen probleem. Geheel naar uw wens past u het interieur van de kast aan. Zo bouwt u een standaard kast om tot een kast op maat!

Heeft u behoefte aan wat advies of tips? Maak dan gebruik van onze live chat service. Uiteraard kunt u ook mailen of bellen. Onze specialisten staan voor u klaar met raad en daad!

3 deurs kast

Kies een 3 deurs kast die volledig bij uw interieur past

Een slaapkamer moet een plek zijn om tot rust te kunnen komen. Het is belangrijk om hier met de inrichting rekening mee te houden. Zorg dat uw meubels bij elkaar passen. Uiteraard kunt u een volledige slaapkamer aanschaffen met een bed, kast en nachtkastjes uit 1 serie. Maar u kunt ook zorgen dat de materialen en kleuren overeenkomen. In onze webshop bieden we verschillende soorten en materialen kasten aan. Deze kunt u vervolgens nog verder fine-tunen naar uw smaak. Kies bijvoorbeeld het aantal deuren, de kleur van de kast en de deuren, of u spiegeldeuren wilt en bepaal het soort handgrepen.

Wat klanten over ons zeggen

Slaapkamerkast besteld. Geheel volgens de omschrijving geleverd. Het plaatsen leverde een probleem op, dit werd adequaat opgepakt en binnen een paar dagen opgelost.

Sander uit 's-Gravenzande

Kast vinden tijdens Corona was echt een 2.0 behalve voor slaapkamer web kon makkelijk kast naar mijn wensen (indeling en kleur) kiezen en het werd nog gemonteerd.. alles top geregeld en super snel gemonteerd!!!! Erg blij

P bremer uit Den haag

Gisteren hebben we een nieuwe kast geleverd gekregen voor de tweede slaapkamer. We hadden al eerder een kast voor onze slaapkamer besteld en daar waren we zo tevreden over dat we ook deze keer een kast bij Slaapkamerweb bestelden. Wat ziet de kast er mooi uit en wat hebben de twee mannen hem vakkundig in elkaar gezet! Ze waren al na een halfuur klaar!! Ze waren zeer vriendelijk/ enthousiast en werkten keurig coronaproof. Mochten we ooit weer een kast nodig hebben, weten we jullie te vinden!
Hartelijke groeten, Monique en Emiel

Monique van den Hoed uit Zwaag

Vorige maand is mijn Royal schuifdeur kast aangekomen, Ben zeer tevreden over de kast en
de medewerker van de klantenservice is zeer behulpzaam geweest. Voor iedereen is deze Web winkel zeker een aanrader!

Sieuwert Scholten uit Andel
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken