Zelf kledingkast ontwerpen

Gelukkig is ieder mens anders! Maar waarom zijn garderobekasten dan allemaal hetzelfde? Dat vroegen wij ons bij Slaapkamerweb ook af. Daarom hebben wij een unieke kastentool ontwikkeld waarmee u gemakkelijk en snel online zelf uw kledingkast ontwerpt. Slaapkamerweb is de enige leverancier met een online kastentool die zo intuïtief werkt.

Hoe u uw kledingkast ook ontwerpt, de kasten worden altijd gratis bij u thuisbezorgd én gemonteerd. Twee van onze medewerkers komen bij u langs en zetten de kast in de slaapkamer in elkaar. Zij bouwen de kast rechtopstaand op en nemen het verpakkingsmateriaal weer mee terug.  U heeft al een zelf ontworpen kledingkast vanaf 299,-

Hoe ontwerpt u zelf u kledingkast?

Bij Slaapkamerweb vindt u garderobekasten met schuifdeuren, zweefdeuren en draaideuren. U kiest eerst het type deur dat in uw slaapkamer kast. Heeft u een grote slaapkamer? Dan is een schuifdeur- zweefdeurkast ideaal! Daarna kiest u de garderobekasten die u mooi vindt. Bent u iemand die voor de Royal Glance zweefdeurkast gaat? Of bent u meer iemand voor de Royal hoogglans schuifdeurkast? Als u een kledingkast heeft gekozen, kiest u in de online kastentool de breedte en de hoogte van de kast. Daarna kiest u de kleur. Standaard kunt u kiezen uit Alpine wit, Beuken, Natuur beuken, Zand eiken, Rustiek eiken en Wild eiken. Veel van onze garderobekasten zijn ook leverbaar in grafiet, hoogglans wit, zwart of andere moderne lak kleuren. Daarna bepaalt u het aantal spiegels op uw deuren. 

Bekijk onze kastenwand op maat en hoge kledingkasten

Productaanbod zelf kledingkast ontwerpen

Ontwerp zelf de indeling van uw kledingkast

De buitenkant van de kledingkast is nu helemaal zoals u die mooi vindt, maar u heeft niets aan een mooie buitenkant als de indeling niet bij u past. Bent u iemand die veel hangende kleding heeft? Of bent u juist iemand die veel behoefte heeft aan legplanken voor sweaters en broeken? In de online kastentool kunt u kiezen voor een aantal standaardindelingen. We hebben gemerkt dat 90% van de mensen perfect overweg kan met een standaardindeling. Als u in de kastentool op de standaardindeling klikt, krijgt u een overzicht te zien van de verschillende indelingen die er zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van 2 legplanken en 1 hangroede, 2 hangroedes, of 5 legplanken en 3 lades? U kiest de indeling die bij u past! Wilt u de indeling van de kast toch volledig zelf ontwerpen? Dat kant! U bepaalt dan volledig zelf het aantal planken, roedes en lades.

Dankzij onze unieke online kastentool heeft u altijd een kledingkast die volledig bij uw wensen past. Ontwerp zelf direct uw kledingkast!

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 669 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken