Waterbed lek

Als uw waterbed lek is, dan is natuurlijk heel vervelend. Hoewel de kans op een lek in uw waterbed te verkleinen is met onze onderhoudsproducten, kan er zich onverhoopt toch een lek vormen. Dit lek in uw waterbed is eenvoudig en snel zelf op te lossen. Hiervoor hebben wij de waterbed reparatieset in ons assortiment.  Slaapkamerweb adviseert u om altijd een setje in huis te hebben, zodat u direct actie kunt ondernemen wanneer uw waterbed lek is. In veel gevallen hoeft u uw waterbed niet te laten leeglopen om het lek te kunnen plakken en kunt u er de eerstvolgende nacht gewoon weer op slapen!

Productaanbod waterbed lek

Lek in waterbed zelf oplossen

Wanneer u stap voor stap onze gebruiksaanwijzing volgt, is het lek in uw waterbed snel weer gedicht. In de gebruiksaanwijzing staat uitgebreid uitgelegd hoe u uw waterbed weer kunt repareren. Als u geen reparatiesetje in huis heeft, kunt u deze via onze website bestellen. Wij zorgen er dan voor dat u het pakketje binnen twee werkdagen in huis heeft.

Hulp bij een lek waterbed

Mocht u er toch niet helemaal uitkomen met het plakken van het lek in uw waterbed, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met het beantwoorden van vragen en het oplossen van uw problemen.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 676 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken