Schuifdeurkast met spiegel

Na een lekkere warme douche is het iedere ochtend weer een opgave om een geschikt kledingsetje te vinden. Een prachtige schuifdeurkast met spiegel is een echte aanvulling voor iedere slaapkamer. Gemakkelijk jouw favoriete kledingset passen en direct bekijken of het bij elkaar past. Onze schuifdeurkasten met spiegel zijn niet alleen heel handig, maar creëren ook nog eens een prachtige uitstraling in uw slaapkamer. 

Kom langs in onze toonzaal!


Komt u gerust eens langs in onze 500m2 showroom in Zutphen. Let op! Niet iedere schuifdeurkast met spiegel wordt tentoongesteld in onze showroom. Het is daarom vooraf handig om even contact op te nemen met onze klantenservice of uw kast in onze toonzaal aanwezig is. Uiteraard kunt u altijd langskomen in onze showroom en onder het genot van een kop koffie de hoogwaardige kwaliteit van onze kledingkasten bekijken.

Verschillende formaten en mogelijkheden

De schuifdeurkasten met spiegels zijn beschikbaar in de breedtematen van 151 cm tot en met 350 cm. De doorgaans standaard hoogtematen zijn 197 cm, 223 cm of 235 cm. Per schuifdeurkast kan er verschil zitten in de hoogtematen. Bekijkt u daarom uw favoriete kledingkast en kies uw eigen hoogtemaat.

Uw schuifdeurkast met spiegel zelf samenstellen

Bij Slaapkamerweb heeft u de mogelijkheid om uw kledingkast met spiegel op maat samen te stellen. Bepaal zelf de breedte en hoogte, selecteer uw favoriete kleuren en kies uw bijpassende accessoires.
Ook de indeling van uw schuifdeurkast met spiegel bepaalt u helemaal zelf. Wilt u juist meer hangruimte of bent u juist op zoek naar extra vakken dan kunt u dit op de productpagina’s zelf samenstellen. Binnen een handomdraai heeft u een eigen schuifdeurkast met spiegels op maat gerealiseerd.