kledingkast bruin
golf

Gratis montage en levering 

Wij zijn dol op tevreden klanten en op kwaliteitsproducten die jaren meegaan, daarom kiezen wij ervoor om bij een bestelling boven een bedrag vanaf 400 euro uw kledingkast gratis bij u thuis te bezorgen en ook kosteloos te monteren. Onze monteurs zijn vakkundig en werken netjes, ook nemen zij alle verpakkingsmaterialen weer netjes mee. Na montage zal u dan ook direct gebruik kunnen maken van uw nieuwe kast. De levertijd staat per product beschreven, zo bent u altijd op de hoogte wanneer u het product ongeveer kunt verwachten. Zodra wij weten wanneer het product bij ons binnenkomt, nemen wij contact met u op om een afspraak met u in te plannen wanneer wij de bruine kledingkast bij u kunnen leveren en monteren.  


Sorteren:

Het juiste type bruine kledingkast met de juiste afmetingen

Onze ruime collectie kledingkasten biedt u volop keuze mogelijkheid. Daarbij is het handig om eerst te kiezen voor een bepaald type kast, hierbij bestaat de keuze uit draaideurkasten en schuif- en zweefdeurkasten. Bij de laatste twee opties behoudt u bij het openen van de deuren ruimte in de slaapkamer. Het verschil in deze twee opties verschillen echter wel dat bij de schuifdeurkast hangt de deur in de kast, bij de zweefdeurkast hangt deze ervoor. Bij beide varianten hangt de deur in de bovenrail. De draaideurkast heeft als voordeel dat deze in sommige gevallen ook een hoekelement kent, waarmee het kan fungeren als hoekkast en u bij het openen van de deuren altijd zicht heeft op het gehele kastvak. 

Ook verschillen onze collectie kasten in hoogtematen van 197 cm tot 235 cm, per kast verschilt de breedte van de kastvakken, waar u soms ook nog opties in heeft. Het is dus op de eerste plaats van belang te weten hoe hoog u wil en gaan met de keuze voor een bruine kledingkast, want de bruine uitvoering daar kunt u vaak in tweede instantie voor kiezen   

Bruine uitvoering in vele mogelijkheden

Bij onze kledingkasten kiest u bij de opties de uitvoering, het is daarom handig eerst de juiste afmeting en type kast te kiezen. U heeft bij de uitvoering van een kledingkast diverse zaken waar u een keuze in kunt maken qua uitvoering. Ook is bruin een groot begrip, daaronder scharen wij diverse houtsoorten zoals bijvoorbeeld walnoot, getint glas of een mat bruine kleur. Veelal heeft u de keuze in de uitvoering voor de romp van de kast, de deuren en de handgrepen. Sommige kasten kunnen ook uitgevoerd worden met een sierlijst die de kast net wat meer uitstraling geeft en af maakt. Deze verschillende onderdelen kunt u in de meeste gevallen verschillend uit laten voeren maar u kunt uiteraard ook voor één soort uitvoering gaan. De keuze is helemaal aan u!

Kies zelf een handige indeling voor uw kledingkast

Een kledingkast met de juiste indeling houdt uw kledingkast netjes en overzichtelijk, zo krijgt al uw kleding een goede plek. Als u uw ideale kledingkast heeft gekozen kiest u vervolgens de indeling zelf. Dit laten wij graag aan u over zodat u precies dat kunt kiezen waar u behoefte aan heeft, wat u bij een vaste indeling niet heeft. Wij maken dit voor u inzichtelijk door een tekening van de kastinhoud. Waarbij ook de accessoires niet mogen ontbreken en ook samengaan, denk bijvoorbeeld aan een kastvakverdeler.  

Handige accessoires voor uw antraciete kledingkast

Wat handige accessoires zijn voor uw bruine kledingkast hangt natuurlijk samen wat en hoe u uw kleding wil opbergen. Maar ook in gebruik van de kast zijn er mogelijkheden aan accessoires die naast erg handig ook prettig zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan  deurremmers of verlichting in of aan de kast. 

De accessoires voor in de kledingkast kunnen bijvoorbeeld dienen als opbergmogelijkheid om te kleding in te leggen, bijvoorbeeld legplanken, inbouw ladekasten of een schoenenrek. Er zijn ook accessoires die uitermate geschikt zijn om uw kleding op te hangen, bij deze accessoires moet u bijvoorbeeld denken aan pantalonhouders, roedes een kledinglift met roede voor hoge kasten of een stropdas-/riemhouder. Bij welke accessoires zou u baat hebben?  

Contact en de toonzaal bezoeken

Heeft u vragen bij het bestellen van uw bruine kledingkast of komt er nog niet helemaal uit welk type kledingkast voor u geschikt zou zijn en wil u meer informatie? Neem dan contact op met ons. Onze medewerkers staan u graag te woord en hebben veel informatie over onze producten de ze graag met u willen delen. Wij vinden het namelijk erg prettig als u helemaal tevreden bent over uw bestelling, ook na bezorgen. Dus mocht u na levering toch nog vragen hebben dan weet u ons te bereiken!

Sommige dingen wil u graag in het echt zien, dat kunnen wij ons heel goed voorstellen daarom bent u van harte welkom in onze toonzaal, waar onze medewerkers u graag te woord staan.