kledingkast sale
golf

Kledingkasten in de sale

Mogelijkheden van uw kledingkast uit de sale

Onze kledingkasten bestaan uit diverse varianten, de kledingkasten uit de sale bestaan uit varianten met bijvoorbeeld verschillende type deuren, zo zijn er schuifdeurkastendraaideurkasten en zweefdeurkasten. Als de ruimte beperkt is waar u deze wil plaatsen, is een schuif of zweefdeur wellicht een goede optie. Deze varianten bespaart u bij het openen ruimte in de kamer waar u de kast plaatst. Draaideuren daarentegen draaien open in de ruimte, maar geven u wel de mogelijkheid om het gehele kastvak te overzien. Dit is bij schuif- en  zweefdeurkasten niet het geval, aangezien de deur altijd een gedeelte overlapt. Bij de draaideurkasten heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een hoekkast. Een hoekkast heeft vanwege de hoek daar een extra diep kastvak, wat erg handig kan zijn.

Naast de verschillende type kledingkasten, zijn deze vaak ook beschikbaar in diverse hoogtes en breedtematen. Op deze manier kunt u kiezen voor een sale kledingkast die past bij het gebruik, wat u mooi vindt en past in de ruimte.

Sale kledingkast in diverse uitvoeringen

Niet alleen het type kast is natuurlijk van belang, aangezien al onze kledingkasten in de sale van hoge kwaliteit zijn en u er een hele tijd van kunt genieten, is het belangrijk dat ook de uitvoering u aanstaat. Zo zijn er houten kledingkasten waarbij de romp en deuren bestaan uit hout, maar er zijn er ook kledingkasten met hoogglansdeuren of die vervaardigd zijn in getint glas. Een kastdeur is in sommige gevallen voorzien van een spiegel, of als deze dat niet heeft, in veel gevallen worden voorzien van een spiegel. Zo hoeft u geen extra spiegel in de ruimte te plaatsen en geeft de spiegel bovendien een licht en ruimtelijk effect. Ook handgrepen doen natuurlijk mee in de uitstraling van uw kledingkast in de sale, daarom heeft u daar ook ruime keuze in bij de meeste kledingkasten in de sale.. 

De juiste indeling van uw kledingkast

Een goede indeling van een kledingkast is van belang zodat uw kleding een goede plek heeft en daarmee de kledingkast netjes blijft. Dit zorgt bovendien voor overzicht en maakt dat u, uw kleding stuk voor stuk gemakkelijk terug kunt vinden. De indeling kun je in veel gevallen kiezen en samenstellen. Gelukkig maar want u weet zelf het beste wat u erin kwijt wil. Daarnaast zijn er ook showroommodel kledingkasten die vaak al een vaste indeling hebben. Deze kunt u deze desgewenst altijd wijzigen of aanvullen. Bij het bestellen van onze kledingkasten in de sale, ziet u vanzelf wat de mogelijkheden zijn qua indeling. Heeft u hierbij hulp nodig dan kunt u gerust contact met ons opnemen.    

Accessoires voor uw kledingkast in de sale

De juiste accessoires geven uw kledingkast naar keuze de juiste oplossingen om uw kleding netjes op te bergen. Dit hangt uiteraard samen met de afmetingen van het kastvak, daarom heeft u bij het bestellen van de kledingkast de mogelijkheid om te kiezen uit die accessoires die bij deze kast passen. De kledingkasten die al voorzien zijn van accessoires zoals bijvoorbeeld showroomkasten, kunt u desgewenst aanvullen of bij legplanken bijvoorbeeld gemakkelijk wijzigen. Bovendien zijn de legplanken net als de roedes gemakkelijk na te bestellen, dus mocht u na plaatsing, of verloop van tijd achter komen deze nog nodig te hebben, dan is dat geen probleem.  

Ook kunt u kiezen voor verlichting op of in de kledingkast van uw keuze. Bekijk hier alle mogelijkheden, of ga naar die mooie kledingkast van uw keuze en kies bij de indeling de juiste accessoires.    

Kledingkast in de sale online bestellen

Is de prijs van de kledingkast uit de sale meer dan 400 euro? Dan bezorgen en monteren wij deze kosteloos voor u! Dit doen wij ook bij showroomkasten. Wij ontnemen u hiermee een hoop gedoe en tijd, op deze manier zijn we er ook zeker van dat de kast op de juiste manier gemonteerd wordt en daardoor een lange tijd mee kan. Zo kunt u na de levering de kast meteen in gebruik nemen en zorgen de monteurs er tevens voor dat alle verpakkingsmaterialen netjes worden meegenomen.

Bekijk uw kledingkast sale in de showroom

Met onze showroom te Zutphen bieden wij u de mogelijkheid om onze kledingkasten, zowel in de sale als onze lopende collectie, zelf te bekijken. Onze vakkundige verkoopadviseurs kunnen u hierbij voorzien van advies en extra informatie. U bent dan ook van harte welkom, want wij begrijpen erg goed dat u bij de aankoop van een kledingkast goed wil nadenken over de diverse mogelijkheden die wij u hierbij bieden. 

Daarnaast kunnen wij u natuurlijk ook ondersteuning bieden via de chat, mail en per telefoon. Neem daarvoor contact met ons op, wij staan u graag te woord en beantwoorden uw vragen wanneer u meer informatie nodig heeft.