Hoek kledingkast op maat kopen

Hoek kledingkast kopen met hoogglans deuren 

Een hoek kledingkast geheel op maat kan al snel oplopen in de kosten. Bij Slaapkamerweb kunt u verschillende kledingkasten met hoek kopen tegen een voordelige prijs. Wij kunnen gebruik maken van verschillende type hoeken en verschillende aanbouwelementen waarmee wij de hoek kledingkast kunnen uitbreiden. Met deze standaardelementen kunnen wij een hoek kledingkast voor u ontwerpen die nagenoeg gelijk is aan de ruimte die u beschikbaar heeft in uw slaapkamer tegen een voordelige prijs.

Stel uw hoek kledingkast in uw eigen stijl samen

Om optimaal te kunnen genieten van uw hoek kledingkast, adviseren wij u deze met draaideuren aan. Hieronder vindt u een opsomming van de voordelen van een hoek kledingkast met draaideuren.

Voordelen hoek kledingkast met draaideuren

Geen last van deuroverlapping
Niet tot weinig stof in uw kledingkast
Mogelijk vanaf 105cm breedte op de linker- en rechtermuur
De onderdelen van de hoek kledingkast passen door ieder trapgat

Het hoekelement zal bij ons altijd worden geleverd met deuren. Wij kunnen het hoekelement eventueel uitbreiden met een schuifdeurkast of een zweefdeurkast om een hoek kledingkast met schuifdeuren voor u te creëren. Voor een hoek kledingkast met schuifdeuren hebben wij een minimale muurbreedte van 260cm nodig.

Hoek kledingkast in verschillende kleuren

Kies uw eigen kleur

Uw hoek kledingkast kan in verschillende kleuren worden samengesteld. Eveneens kunt u ervoor kiezen om de kast van één of meerdere spiegels te voorzien. Mocht u spiegel(s) willen, adviseren wij u deze op het hoekelement te plaatsen. Dit omdat op deze manier uw slaapkamer optisch gezien ruimtelijker wordt.

Voor de omranding van de kast heeft u keuze uit 3 houtkleuren en 5 uni kleuren. De deuren van de hoek kledingkast kunnen gelijk aan de omranding van de kast worden gekozen of u kunt kiezen uit verschillende glas en hoogglans kleuren. Eveneens is het mogelijk om de deuren in het alpine wit uit te voeren, ongeacht de kleur van de omranding van de kast. 

Uw hoek kledingkast indelen

Onze hoek kledingkasten zijn onderverdeeld in verschillende kastvakken. Standaard zijn alle kastvakken voorzien van 2 legplanken en 1 roede. Echter kan het zijn dat u andere behoeften heeft om uw garderobe goed te kunnen opbergen in de kledingkast. De kastvakken kunt u dan ook geheel indelen naar uw wensen. Zo kunnen we voor u laden in de kast plaatsen of meer legplanken. Geef uw wensen gerust aan wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt via de groene button onderaan deze pagina. Onze specialisten zullen rekening houden met uw aangegeven wensen en een kledingkast geheel naar uw wensen samenstellen.

Aanpassingen op maat mogelijk!

Hoek kledingkasten zijn mogelijk in verschillende breedte- en hoogtematen. Voor de hoogtematen kunt u kiezen uit de standaard hoogten 201cm, 223cm, 226cm, 235cm en 239cm. Eventueel kunnen we ook een hoogtemaat voor u op maat maken, tot een hoogte van 239cm. Een hoek kledingkast stellen wij voor u samen met behulp van een hoek element en aanbouwelementen. Zo kunnen wij een kledingkast voor u samenstellen die zo goed als mogelijk op de maten in uw slaapkamer aansluiten.

Bij een beschikbare ruimte van 180 cm op de linkermuur en een ruimte van 230 cm op de rechtermuur kunnen wij bijvoorbeeld de volgende hoek kledingkast maken voor u.

Grote slaapkamer hoek kledingkast met spiegel

Deze hoek kledingkast is al mogelijk vanaf € 1509,- inclusief afgebeelde indeling en gratis bezorging en montage. Wilt u deze hoek kledingkast bestellen? Neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Voordelen van een hoek kledingkast bij Slaapkamerweb kopen

Hoek kledingkast op maat
Hoek kledingkast in verschillende kleuren en materialen
 Indeling zelf samenstellen
Doorgaans in 5 tot 8 weken bij u in huis
Gratis bezorging én montage

Om u een indruk te geven welke hoek kledingkasten wij voor u
kunnen ontwerpen, hebben wij een aantal foto’s voor u op een rij gezet.

Hoek kledingkast zelf samenstellen
                      Voorbeeld indeling
               Hoek kledingkast Premium

Witte hoek kledingkast
  Voorbeeld hoek kledingkast Premium
     Alpine witte omranding en deuren

Hoek kledingkast met hoogglans witte deuren
      Voorbeeld hoek kledingkast Royal
                zand eiken omranding
           met hoogglans witte deuren

Vraag uw vrijblijvende offerte voor uw hoek kledingkast aan

Bent u benieuwd welke hoek kledingkast wij voor u kunnen ontwerpen? Waarbij rekening gehouden wordt met al uw persoonlijke voorkeuren? Vraagt u dan een vrijblijvende offerte voor een hoek kledingkast op maat aan door op de groene knop “vraag hoek kledingkast offerte aan” te klikken. Vervolgens wordt er een nieuwe pagina geopend waarin u uw gegevens en wensen kunt invullen. Eén van onze specialisten, Niek, Ronny of Carolien, zal doorgaans binnen 24 uur voor u een offerte maken en u per e-mail naar u toesturen.

Gratis bezorging en montage!

Uw hoekkast gratis bezorgd en gratis gemonteerd

Onze hoek kledingkasten bezorgen en monteren wij geheel gratis in Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Tevens nemen we al het verpakkingsmateriaal weer met ons mee. Nadat u besloten heeft om bij ons een hoekkledingkast te kopen, kunt u deze doorgaans in 5 tot 8 weken bij u in huis verwachten.

Hoek kledingkast offerte aanvragen

Van welke kledingkasten kunnen wij een hoek kledingkast maken?

Een kledingkast met hoek kunnen wij voor u samenstellen met behulp van verschillende kastsystemen. Hieronder vindt u een weergave van onze kastsystemen waarmee wij een hoek kledingkast voor u kunnen samenstellen.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken