visco matras
golf

Productaanbod visco matras

Onderhoud van uw visco matras

Een visco matras vergt niet meer onderhoud dan andere matras soorten. Toch geven wij u graag enkele tips om uw traagschuim matras in een goede conditie te houden:

  • Omdraaien: om kuilvorming te voorkomen, raden wij u aan het matras 2 keer per jaar te keren.
  • Schoonmaken: een goede hygiëne van het matras is voor iedereen belangrijk, maar is extra van belang voor mensen met huisstofmijtallergieën en ademhalingsproblemen. Omdat de huisstofmijt zich graag nestelt in o.a. matrassen en dekbedden, raden wij u aan het matras minimaal één keer per jaar af te halen, te stofzuigen en te laten luchten bij een open raam of balkondeur.
  • Moltonhoes: door een moltonhoes of onderdeken houdt u uw visco matras veel schoner en creëert u een beter slaapklimaat.

Slaapkamerweb biedt u een ruime collectie matrassen met o.a. visco matrassen. Bekijk hieronder onze traagschuim matrassen. Klik op een matras om er meer over te lezen.

Koudschuim matrassen bij dé slaapkamer specialist

Wilt u een matras die het comfort biedt van een visco matras, maar nét iets veerkrachtiger is? Kies dan voor een koudschuim matras. De open celstructuur van dit type matras zorgt voor een goede veerkracht en ventilatie. Bij Slaapkamerweb vindt u diverse soorten koudschuim matrassen in alle maten. Voor elk budget hebben wij de passende matras. Benieuwd? Bekijk de koudschuim matrassen in onze webshop.