smalle kledingkast tussen 90 en 150 cm breed
golf

Productaanbod smalle kledingkast tussen 90 en 150 cm breed


Welke kleur past het beste in uw slaapkamer? Deze kledingkast is leverbaar in natuur beuken, zand eiken, wild eiken, walnoot en alpine wit. Voor de deuren kunt u kiezen uit hoogglans deuren in wit, cappuccino en fango. U bepaalt zelf of u wel of geen spiegels op de deuren wilt. Spiegels zijn fijn in een kleine slaapkamer, want daardoor lijkt uw slaapkamer groter. Ook kunt u ervoor kiezen of u een slot op de deuren wilt. Handig als u niet wilt dat uw kinderen uw kleding lenen. Deze kast kunt u ook als hoekkast bestellen.

Bepaal zelf de indeling

Uniek bij Slaapkamerweb is dat u uw nieuwe wandkast volledig zelf samen kan stellen. Met onze online tool bepaalt u de breedte, de kleur en de spiegeldeuren. Ook bepaalt u zelf de indeling. Hij wordt standaard geleverd met 2 legplanken en 1 roede per kastvak. Wilt u een andere verdeling, dan kunt u dit in de tool aanpassen.

De prijs die u ziet, is de prijs die u betaalt!

Bij Slaapkamerweb is de prijs die u ziet ook de prijs die u betaalt. Er zijn geen verborgen kosten. Al onze garderobekasten worden vanaf 400,- gratis bij u thuis bezorgd en door onze ervaren monteurs in elkaar gezet. De kast wordt rechtopstaand opgebouwd. Onze medewerkers nemen het verpakkingsmateriaal weer mee terug. Het enige wat u hoeft te doen, is hem inrichten en klaar bent u!