Kledingkast tussen 150 en 200 cm breed

Een kledingkast tussen 150 en 200 cm breed is een fijn formaat kast! Hij is groot genoeg voor al uw kleding en klein genoeg om in een kleine slaapkamer te passen. U kunt kiezen voor een wandkast van 151 cm of 181 cm breed. Deze wandkasten worden geleverd met 2 deuren die u in verschillende kleuren kunt bestellen. De deuren zijn beschikbaar in alpine wit, beuken, natuur beuken, zand eiken, rustiek eiken, wild eiken en walnoot. Wilt u een spiegel op de deur? Dat kan! Met een grote spiegel lijkt uw kamer groter en ziet u gelijk hoe de kleding staat.

Wat voor type deur wilt u?

U kunt kiezen uit schuifdeuren, zweefdeuren of draaideuren. Bij een schuifdeurkast zit de deur erin en schuift die in een rails heen en weer. Het voordeel van dit systeem is dat uw kledingkast stofvrij is. Een zweefdeur zweeft voor de kast, veel mensen vinden dit chique staan. Gaat u voor een draaideur? Dan moet u rekening houden met de draaicirkel van de deur. 

Productaanbod kledingkast tussen 150 en 200 cm breed

Goedkope kledingkast tussen 150 en 200 cm breed

Een kledingkast tussen 150 en 200 cm hoeft niet duur te zijn. U heeft al een garderobekast van 150 cm breed vanaf 469,-. Wist u dat al onze wandkasten vanaf 400,- gratis bezorgd én gemonteerd worden? Onze ervaren monteurs bouwen de kast rechtopstaand op. Daardoor heeft u slechts 5 cm extra ruimte naast en boven de kast nodig om hem in elkaar te zetten. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit en geven u 5 jaar garantie.

Bekijk al onze goedkope kledingkasten.

Bepaal zelf uw indeling

Bij Slaapkamerweb bepaalt u zelf de indeling. Met onze handige online kastentool stelt u de kledingkast volledig zelf samen. In de tool kiest u het formaat, de kleur en of u wel of geen spiegels wilt. Ook kiest u het aantal hangroedes en legplanken. Heeft u veel kleding die moet hangen? Dan kiest u voor meer hangroedes. Zo heeft u altijd de kast die volledig bij uw wensen past!

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 676 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken