kledingkast tussen 150 en 200 cm breed
golf

Productaanbod kledingkast tussen 150 en 200 cm breed

sort icon

Wat voor type deur wilt u?

U kunt kiezen uit schuifdeuren, zweefdeuren of draaideuren. Bij een schuifdeurkast zit de deur erin en schuift die in een rails heen en weer. Het voordeel van dit systeem is dat uw kledingkast stofvrij is. Een zweefdeur zweeft voor de kast, veel mensen vinden dit chique staan. Gaat u voor een draaideur? Dan moet u rekening houden met de draaicirkel van de deur. 

Goedkope kledingkast tussen 150 en 200 cm breed

Een kledingkast tussen 150 en 200 cm hoeft niet duur te zijn. U heeft al een garderobekast van 150 cm breed vanaf 469,-. Wist u dat al onze wandkasten vanaf 400,- gratis bezorgd én gemonteerd worden? Onze ervaren monteurs bouwen de kast rechtopstaand op. Daardoor heeft u slechts 5 cm extra ruimte naast en boven de kast nodig om hem in elkaar te zetten. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit en geven u 5 jaar garantie.

Bekijk al onze goedkope kledingkasten.

Bepaal zelf uw indeling

Bij Slaapkamerweb bepaalt u zelf de indeling. Met onze handige online kastentool stelt u de kledingkast volledig zelf samen. In de tool kiest u het formaat, de kleur en of u wel of geen spiegels wilt. Ook kiest u het aantal hangroedes en legplanken. Heeft u veel kleding die moet hangen? Dan kiest u voor meer hangroedes. Zo heeft u altijd de kast die volledig bij uw wensen past!