Een pocketvering matras van 90x200 is ideaal voor een eenpersoonsbed, maar ook voor een ruim tweepersoonsbed van 180x200. U kunt er dan twee naast elkaar leggen. Het voordeel hiervan is dat beide pocketvering matrassen een afwijkende hardheid kunnen hebben. Met twee losse matrassen kunt u twee verschillende matrassen combineren, waardoor u en uw partner beide het perfecte matras kunnen kiezen.

De kern van een pocketvering matras bestaat uit metalen veren, verpakt in kleine 'pockets'. Deze pockets zijn geclusterd in comfortzones en elke zone heeft een andere stevigheid. Hierdoor heeft u op de verschillende plekken van uw lichaam de juiste ondersteuning, waardoor u beter en comfortabeler kunt slapen.

Een pocketvering matras past het beste op een boxspring. Ook een spiraalbodem kan gebruikt worden als ondergrond voor uw pocketvering matras. Het matras functioneert minder goed op een lattenbodem; dit komt omdat op de plekken tussen de latten er geen ondergrond is voor de veren van het matras. Deze vangen dan ook geen druk op, waardoor de veren niet werken. Heeft uw lattenbodem meer dan 24 latten, dan werkt deze wel met een pocketvering matras.

cooltex matrassen gratis bezoging

Pocketvering matras 90x200 gratis thuisbezorgd

Alle pocketvering matrassen 90x200 worden door ons geheel gratis thuisbezorgd. In heel Nederland! 

Productaanbod pocketvering matras 90x200

Pocketvering matras kopen met persoonlijk advies

De verschillende comfortzones van een pocketvering matras hebben verschillende hardheden. Omdat elk lichaam anders is en net iets andere behoeften heeft, is het belangrijk dat u een pocketvering matras kiest dat past bij uw slaaphouding en behoeftes. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste matras? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en persoonlijk advies.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 675 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken