Slaapkamerweb: de webshop voor uw online dekbedovertrek!

Uw slaapkamer is pas compleet met beddengoed. Een lekker opgemaakt bed zorgt immers voor dat weldadige gevoel als u na een lange dag in bed stapt. Bovendien bepaalt uw dekbedovertrek de sfeer in uw slaapkamer. In onze webshop vindt u een zeer ruim assortiment dekbedovertrekken in alle gangbare maten. Daar zit gegarandeerd het dekbedovertrek van uw smaak tussen.

Verschillende materialen voor uw online dekbedovertrek

Net zoals bij een goed dekbed is het materiaal van uw dekbedhoes mede bepalend voor uw gevoel van comfort. Dit hangt onder andere samen met uw temperatuurhuishouding. U vindt overtrekken in de volgende materialen:

  • Katoen: natuurlijk materiaal, goed ademend. Ideaal wanneer u het snel warm heeft.
  • Satijn: ook wel katoen-satijn genoemd. Het bestaat uit 100% katoen maar door de manier van weven is het dekbedovertrek glad en glanzend. Geeft een luxe uitstraling.
  • Flanel: een dikke warme en zachte stof die zich perfect aan uw lichaamstemperatuur aanpast. Ook dit is een katoen product, de draad is geruwd en geeft daardoor het zachte effect.

Tip: kijk ook even onder het kopje “opruiming”, hier vindt u artikelen die wij voor lage prijzen wegdoen om plaats te maken voor de nieuwe collectie. Wellicht zit hier het overtrek van uw keuze tussen. Toch mooi meegenomen een mooi en goedkoop dekbedovertrek?!

Productaanbod online dekbedovertrek

Levertijd van uw online dekbedovertrek

De meeste dekbedovertrekken zijn uit voorraad leverbaar. Dat houdt in dat uw dekbed binnen 2 werkdagen bezorgd wordt. Bestelt u voor een bedrag van 50 euro of meer? Dan bezorgen we uw nieuwe dekbed helemaal gratis bij u thuis! Mooi meegenomen toch?