Kast 150 cm breed

Heeft u een kast van 150 cm breed nodig? Dat kan! Bij Slaapkamerweb treft u een grote variëteit aan kasten in verschillende modellen, kleuren en materialen aan. Onze garderobekasten zijn leverbaar in 150 cm breed maar ook in vrijwel elke andere breedtemaat. Het past dus altijd!

Prettige inrichting van uw kast 150 cm breed

Het is belangrijk dat u de binnenkant van uw kast optimaal kunt gebruiken. Daarom stelt u bij Slaapkamerweb uw eigen inrichting samen. Met behulp van onze online kastentool kiest u hoeveel leg- en hangruimte u nodig heeft. Ook voegt u eenvoudig lades, een schoenenrek, een stropdas- of riemhouder, verlichting et cetera toe. U maakt uw garderobekast van 150 cm breed dus echt helemaal op maat! 

Productaanbod kast 150 cm breed

Spelen met de indeling van uw slaapkamer

Bent u nog aan het puzzelen met de indeling van uw slaapkamer? Voor kamers met aparte vormen en afmetingen kan het best een uitdaging zijn om een passende kast te vinden. U kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om 2 dezelfde kasten in verschillende afmetingen te nemen. Bijvoorbeeld een kast van 90 cm breed en een van 140 cm breed. U benut uw ruimte zo efficiënt, heeft maximale bergruimte voor uw kleding én doordat u voor dezelfde stijl kiest houdt u de sfeer rustig en aangenaam.

Heeft u juist een grote kamer en dacht u erover om 2 garderobekasten van 150 breed te plaatsen om de ruimte te breken? Misschien is één grote kast van 300 cm breed dan juist wel een hele mooie blikvanger in uw slaapkamer.

Vindt u het moeilijk om zo van achter uw pc te beslissen wat voor uw slaapkamer de beste oplossing is? Kom dan eens langs in onze showroom in Zutphen om een indruk te krijgen van hoe u kast 150 cm breed kunt opstellen in de ruimte van uw kamer. Onze medewerkers ontvangen u graag!

webwinkel keurmerk
Veilig betalen met  veilig betalen met iDeal of overboeken