kast 150 cm breed
golf

Productaanbod kast 150 cm breed

sort icon

Prettige inrichting van uw kast 150 cm breed

Het is belangrijk dat u de binnenkant van uw kast van 150 cm breed optimaal kunt gebruiken. Daarom stelt u bij Slaapkamerweb uw eigen indeling samen. Met behulp van onze online kastentool kiest u hoeveel leg- en hangruimte u nodig heeft. Ook voegt u eenvoudig lades, een schoenenrek, een stropdas of riemhouder, verlichting et cetera toe. U maakt uw garderobekast van 150 cm breed, dus echt helemaal op maat! 

Spelen met de indeling van uw slaapkamer

Bent u nog aan het puzzelen met de indeling van uw slaapkamer? Voor kamers met aparte vormen en afmetingen kan het best een uitdaging zijn om een passende kast te vinden. U kunt er dan voor kiezen om naast uw kast van 150 cm eenzelfde kast in een andere breedte te nemen. Of bijvoorbeeld een kast van 90 cm breed en een van 140 cm breed. U benut uw ruimte zo efficiënt, heeft maximale bergruimte voor uw kleding én doordat u voor dezelfde stijl kiest, houdt u de sfeer rustig en aangenaam.

Heeft u juist een grote kamer en dacht u erover om aan 2 kanten een kast van 150 cm breed te plaatsen om de ruimte te breken? Misschien is één grote kast van 300 cm breed dan juist wel een hele mooie blikvanger in uw slaapkamer.

Vindt u het moeilijk om zo van achter uw pc te beslissen wat voor uw slaapkamer de beste oplossing is? Kom dan eens langs in onze showroom in Zutphen om een indruk te krijgen van hoe u een kast 150 cm breed kunt opstellen in de ruimte van uw kamer. Onze medewerkers ontvangen u graag!