2 persoonsbed inclusief matras en lattenbodem
golf

Productaanbod 2 persoonsbed inclusief matras en lattenbodem

sort icon

Lattenbodem en matras bij uw 2 persoonsbed uitkiezen

Bent u er helemaal uit welk bed het gaat worden? Dan is het tijd om te bepalen welke lattenbodem het beste bij dit bed past en vervolgens welke matras voldoet aan uw wensen en behoeften. U heeft keuze uit diverse lattenbodems zowel reguliere bodems als verstelbare.

U kunt er ook voor kiezen om bij ons in Zutphen langs te komen, in de showroom staan de bedden opgesteld. Hier kunt u zien of het bed voldoet aan uw verwachtingen en kunt u de matras en lattenbodem voelen en proberen.  

2 persoonsbed inclusief matras en lattenbodem in uw stijl

De eerste stap is het uitzoeken van het bed dat past bij uw stijl. Op Slaapkamerweb vindt u een zeer ruim assortiment 2 persoonsbedden, uw bed zit hier zeker tussen. Om ervoor te zorgen dat u het overzicht behoudt hebben wij een keuzemenu voor u gemaakt. U kunt aan de linkerkant van de pagina bijvoorbeeld de gewenste maat selecteren. Zo krijgt u alleen de 2 persoonsbedden in die maat te zien. Wel zo overzichtelijk.

Gratis in huis

Wanneer u klaar bent met uitzoeken en bestellen gaan wij voor u aan werk. Wanneer uw producten bij ons binnen zijn zorgen wij ervoor dat we ze zo spoedig mogelijk én gratis (vanaf 400 euro) bij u thuis brengen. Eenmaal bij u thuis zorgen onze medewerkers ervoor dat het bed, de lattenbodem en het matras helemaal in elk gezet op de juiste plek komen te staan.