2 persoonsbed inclusief matras en lattenbodem

Is het tijd voor een nieuw 2 persoonsbed? Fijn dat u in onze online beddenwinkel terecht bent gekomen!  U bent hier namelijk op de goede plek om een mooi 2 persoonsbed inclusief matras en lattenbodem uit te zoeken!

Wij vinden het heel belangrijk dat u in een bed van hoge kwaliteit slaapt én dat uw matras en bedbodem precies passen bij uw lichaamsbouw. Daarom zoekt u bij ons eerst het 2 persoonsbed van uw smaak uit. Daarna kunt u eenvoudig en voordelig een lattenbodem en matras uitzoeken om uw bed helemaal compleet én aangepast aan uw wensen te maken.

2 persoonsbed inclusief matras en lattenbodem

Productaanbod 2 persoonsbed inclusief matras en lattenbodem

Lattenbodem en matras bij uw 2 persoonsbed uitkiezen

Bent u er helemaal uit welk bed het gaat worden? Dan is het tijd om te bepalen welke lattenbodem het beste bij dit bed past en vervolgens welke matras voldoet aan uw wensen en behoeften. U heeft keuze uit diverse lattenbodems zowel reguliere bodems als verstelbare.

U kunt er ook voor kiezen om bij ons in Zutphen langs te komen, in de showroom staan de bedden opgesteld. Hier kunt u zien of het bed voldoet aan uw verwachtingen en kunt u de matras en lattenbodem voelen en proberen.  

2 persoonsbed inclusief matras en lattenbodem in uw stijl

De eerste stap is het uitzoeken van het bed dat past bij uw stijl. Op Slaapkamerweb vindt u een zeer ruim assortiment 2 persoonsbedden, uw bed zit hier zeker tussen. Om ervoor te zorgen dat u het overzicht behoudt hebben wij een keuzemenu voor u gemaakt. U kunt aan de linkerkant van de pagina bijvoorbeeld de gewenste maat selecteren. Zo krijgt u alleen de 2 persoonsbedden in die maat te zien. Wel zo overzichtelijk.

Gratis in huis

Wanneer u klaar bent met uitzoeken en bestellen gaan wij voor u aan werk. Wanneer uw producten bij ons binnen zijn zorgen wij ervoor dat we ze zo spoedig mogelijk én gratis (vanaf 400 euro) bij u thuis brengen. Eenmaal bij u thuis zorgen onze medewerkers ervoor dat het bed, de lattenbodem en het matras helemaal in elk gezet op de juiste plek komen te staan. 

Klantreviews

26 augustus 2011 had ik een mooie grote bruine kast besteld via slaapkamerweb.nl. Wat een mooie bruine kast waar ik 9 jaar plezier van heb gehad. Dit werd ook vakkundig in elkaar gezet door vader en zoon (van wat ik mij kon herinneren). Nu ga ik verhuizen van een 2 kamer woning naar een veel grotere huis en past hij qua indeling helaas niet meer. Ik zal zeker kijken in de toekomst voor een nieuwe kleinere kasten. Bedankt

A.L. Mulder uit Amstelveen

Ik heb vandaag mijn kledingkast ontvangen een superservice van dit bedrijf ,top monteurs deze jongens die weten van aanpakken . Dit is een Topbedrijf . ik kan het alleen maar aanbevelen .

M.Mair uit Amsterdam

Vorige week mijn bed gekregen. Ik was naar Zutphen gereden om dat ik eerste wilde zien wat ik ging kopen. Ik heb Gijs bed gekocht met tapse poten in walnotenkleur. Wat een ongelooflijk mooi en stevig bed, massief hout, mooi model en ik moet zeggen dat dit het beste bed is dat ik ooit heb gehad. De monteurs waren erg aardig en vakkundig. 10 punten...echt super.

Roman uit Amsterdam

Grote slaapkamerhangkast besteld en keurig ontvangen en gemonteerd door de correcte en vriendelijke monteurs. Complimenten voor het zeer snelle en nette afgeleverde werk.
Bedrijf zeer aan te bevelen.

Schellingerhout. uit Katwijk zh
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken