Kledingkast smal

Heeft u een kamer of ruimte waarin u wel een kledingkast wilt neerzetten, maar waar u rekening moet houden met geringe ruimte? Dan is het handig om te kiezen voor een kledingkast smal! Een smalle kledingkast neemt namelijk veel minder ruimte in beslag en biedt toch opslagruimte. Bij Slaapkamerweb vindt u kledingkasten met een breedte van slechts 91 cm! Een smalle kast van 91 cm past bijna in elke kleine ruimte.

Smalle kledingkast zelf indelen

Wanneer u op zoek gaat naar een smalle kledingkast zult u vaak ontdekken dat veel aanbieders van kledingkasten vaste indelingen aanbieden, denk hierbij aan een roede en wat planken. Juist bij een kledingkast smal is het belangrijk dat de kast de indeling heeft die past bij wat u nodig heeft. Slaapkamerweb biedt u daarom de kledingkast-tool. Op het moment dat u een smalle kledingkast heeft uitgezocht kunt u zelf aangeven hoe de binnenkant van de kledingkast eruit moet zien. Zo kiest u voor een ladenblok, of juist planken, wel of geen roede en ook kunt u aangeven of u wel of geen verlichting wenst. U creëert met de kastentool écht een smalle kledingkast naar wens!

Kledingkast smal of hoekkast

Vele kledingkasten van Slaapkamerweb zijn ook verkrijgbaar als hoekkast. Een hoekkast is net als een smalle kledingkast uitermate geschikt voor kamers met beperkte ruimte voor een kledingkast. Het is bij Slaapkamerweb mogelijk om een hoekkast geheel op maat te laten maken. U kunt zelf de hoogte, breedte en diepte aangeven. Daarnaast kiest u zelf het materiaal waarvan de kast gemaakt is, of u wel of geen verlichting wilt en welke accessoires u wenst. De kastentool werkt ook voor hoekkasten: u kiest zelf per kastdeel welke kastindeling u wilt.

Bezorging van uw kast smal

Bestelt u bij Slaapkamerweb voor een bedrag boven 400,-? Dan is bezorging én montage geheel kosteloos. Onze ervaren medewerkers zetten de kledingkast in elkaar op de door u gewenste plek. Na montage wordt al het verpakkingsmateriaal mee teruggenomen. U geniet dus meteen van uw nieuwe kledingkast en heeft geen rommel om weg te werken.

Wilt u meer weten over Slaapkamerweb, onze producten of heeft u vragen over de exacte levertijd? Neem dan vooral contact met ons op, we helpen u graag!

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 674 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken