Talalay latex matras

De ontwikkelingen in “matrassenland” gaan hard! Dat is ook nodig, onze nachtrust is immers dé basis voor het dagelijks leven. Er wordt veel onderzoek gedaan naar verschillende materialen om uit te vogelen welk materiaal de beste ondersteuning, goede ventilatie en vochtregulatie en goede ontspanning van het lichaam biedt. Het blijft persoonlijk welk matras dit voor u biedt, geen mens is hetzelfde, daar zijn de diverse matrassen op aangepast. Een Talalay latex matras biedt een goede ondersteuning voor uw lichaam, bevat 7-zones comfortondersteuning en heeft een goede ventilatie.

Wat zegt de naam Talalay nu eigenlijk?

Toen wij voor het eerst van Talalay latex hoorden, moesten we even wennen aan deze aparte naam. De eigenschappen die dit product biedt, zijn net zo uniek als de naam. Het is flexibel en superieur latex dat zorgt voor optimale veerkracht, goede ventilatie en perfecte ondersteuning. Het is natuurlatex dat ontzettend duurzaam is.

Hoe komt het dat Talalay latex vele malen beter ventileert dan traditioneel latex? De mal voor een normaal latex matras wordt voor 100% gevuld en daarna gebakken. Hierdoor ontstaat een dichte structuur en is er geen ruimte voor lucht. Door de dichte structuur ventileert het matras weinig. Bij een Talalay matras is de mal voor slechts 60% gevuld. De inhoud wordt vacuüm gezogen en daardoor gelijkmatig over de mal verdeeld. Daarna wordt de inhoud ingevroren en vervolgens gebakken. Dit zorgt voor veel meer elasticiteit en daarmee ventilatie.

Alle voordelen van een schuimrubber matras blijven bestaan en door de open cel structuur wordt daar een extra pluspunt aan toegevoegd: ventilatie. Dit maakt het nog aantrekkelijker om voor een Talalay latex matras te kiezen!

Productaanbod talalay latex matras

Verschillende soorten matrassen

Weet u al zeker dat u voor een Talalay latex matras kiest? Of twijfelt u nog welk matras het beste bij u past? Bij Slaapkamerweb vindt u alle soorten matrassen: van natuurlatex tot koudschuim en van memoryfoam tot pocketvering. Kijk maar eens rustig rond in onze webwinkel.

Vindt u het lastig om vanachter een beeldscherm de juiste keuze te maken? Kom dan eens kijken in onze showroom in Zutphen. Hier is een scala aan matrassen uitgestald zodat u op verschillende soorten kunt liggen om het verschil te ervaren. Wij ontvangen u graag!

Wist u trouwens dat wij alle matrassen geheel kosteloos bij u thuisbezorgen, tot in de gewenste kamer? Uw bed is in een mum van tijd klaar voor een comfortabele nachtrust!

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 674 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken