Latex topper

Zoekt u een dunner matras om bovenop een ander matras te leggen? Dan moet u bij de latex toppers zijn. Een topdekmatras is ideaal als u van de spleet tussen 2 matrassen af wilt, of als u van 2 eenpersoonsbedden een tweepersoonsbed wilt maken. De extra laag erbovenop laat de ruimte tussen de 2 bedden als het ware verdwijnen. Een latex topper verlaagt de druk en zorgt voor meer ligcomfort. Latex is een populair materiaal voor topmatrassen en beschermd tegen huisstofmijt. Voldoende redenen om voor een topmatras te kiezen!

Uw dekmatras uitkiezen

Bij Slaapkamerweb vindt u verschillende latex toppers, het is belangrijk om voor ogen te houden met welk doel u een topper gaat kopen. Wanneer u het slechts voor vakanties in de caravan gebruikt, stelt u waarschijnlijk andere eisen dan wanneer u het bijvoorbeeld als drukverlagend matras op uw bed thuis gaat neerleggen. Bovendien heeft u natuurlijk uw persoonlijke voorkeuren. Heeft u het snel warm, dan hecht u waarschijnlijk grote waarde aan goede ventilatie. Een oplegmatras van koudschuim zou dan een uitstekende keuze zijn.

Onze latex toppers zijn verkrijgbaar in zeer veel maten, variërend van 70x190 tot 200x220.

Productaanbod latex topper

Advies en hulp bij vragen over uw latex topper

Slaapkamerweb is een webwinkel waarbij de service niet onder doet voor onze showroom. Oftewel: wij staan altijd voor u klaar, zowel online als in onze showroom in Zutphen! Voor vragen kunt u chatten met één van onze medewerkers. Dit kan heel eenvoudig door onder aan de pagina te klikken op “Bel of mail mij terug”. U vult uw vraag en e-mail adres of telefoonnummer in en onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met u op. Vaak zijn er maar een paar vragen voor nodig om u op weg te helpen.

Wist u dat u bij Slaapkamerweb ook terecht kunt voor uw moltonhoezen, hoeslakens, kussens en overig beddengoed? U bestelt eenvoudig alles in 1 keer. Wel zo makkelijk!

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken