Koudschuim topper

Heeft u last van een vervelende spleet tussen 2 matrassen? Of wilt u graag het ligcomfort van uw huidige matras verhogen? Dan is een oplegmatras een goede optie! Zo’n topper is er van verschillende materialen, onder andere: latex, koudschuim en traagschuim. Een koudschuim topper heeft uitstekende ventilerende eigenschappen. Het is een hoogwaardig opdekmatras, verkrijgbaar in zowel een soepele uitvoering als een stevige variant. Het is maar net waar uw voorkeur ligt!

Waarom kiezen voor een koudschuim topper?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een topdekmatras. Naast het vergroten van het ligcomfort of het overbruggen van de naad tussen 2 matrassen kiest men ook voor een topper om de levensduur van het huidige matras te verlengen. Toppers zijn matrassen van 5 tot 10 cm dik en dus kleiner en lichter dan een gewoon matras. Hierdoor is het makkelijker om te draaien en de tijk past beter in de wasmachine. Dat zijn nogal wat voordelen!

Wist u dat veel caravan eigenaren een topdekmatras aanschaffen? De kussens van een caravanbed zijn meestal erg dun en er zitten meerdere naden in. Heerlijk om deze 2 ongemakken op een simpele manier te kunnen oplossen. Voortaan profiteert u ook op de camping van een heerlijke comfortabele nachtrust!

Koudschuim is een veerkrachtig materiaal, bovendien heeft het een goede vocht- en warmteregulatie. Ook in vochtige ruimtes zoals caravans, campers en boten, houdt koudschuim zich zeer goed. Het is schimmelbestendig.

Productaanbod koudschuim topper

Levertijd van uw koudschuim topper

We streven ernaar uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u thuis te brengen. Elk product heeft zijn eigen levertijd. Wanneer u een bestelling plaatst, ontvangt u een mail van ons met de verwachtte levertijd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Op het moment dat uw bestelling klaar is om verzonden te worden nemen we contact met u op om een geschikt bezorgmoment vast te leggen. Onze bezorgdagen zijn van dinsdag tot en met zaterdag.