landelijke kledingkast
golf

Productaanbod landelijke kledingkast

Landelijke kledingkast zelf samenstellen

Het fijne van de landelijke kledingkasten is dat u deze zelf samenstelt. U kiest bijvoorbeeld voor een ladeblok, een legplank of een hangroede. Doordat u zelf de kledingkast samenstelt, bepaalt u ook zelf de indeling. En u bepaalt zelf de prijs!

U bepaalt zelf de prijs van uw kledingkast, doordat u deze zelf samenstelt. Zo kiest u de grote, de indeling, het materiaal, de kleur en de deur. Wilt u bijvoorbeeld een draaideur, zweefdeur of heeft u liever een schuifdeur. U betaalt nooit meer dan wat u nodig heeft. Zo is een landelijke kledingkast van uitstekende kwaliteit voor iedereen betaalbaar.

Bent u nieuwsgierig naar onze landelijke kledingkasten? Bekijk ze hieronder of » Kom langs in de showroom

Landelijke kledingkast kopen online

Een landelijke kledingkast is zwaar. Daarom is het fijn dat uw kledingkast wordt thuisbezorgd en gemonteerd. Wij maken een afspraak met u wanneer dit het beste uitkomt. Onze ervaren monteurs kennen al onze kasten. En zetten deze zware kast precies op de plek waar u hem wilt hebben. En wist u dat Slaapkamerweb.nl uw landelijke kledingkast vanaf € 400,-. gratis thuisbezorgt en monteert?

En wist u ook dat onze klanten onze producten beoordelen met een 9.8? En dat u online dezelfde service ontvangt als in onze showroom in Zutphen?

Veilig online betalen

U betaalt uw kledingkast in de webshop van Slaapkamerweb.nl altijd veilig online. Heeft u een mooie kledingkast gevonden? Bepaal zelf uw betalingswijze. Betaalt u via iDEAL? Dan wordt  de bestelling van uw landelijke kledingkast direct in behandeling genomen. Betalen via bankoverschrijving kan natuurlijk ook. U kunt ook contant betalen bij het afhalen of de bezorging.