Traagschuimtopper 

Bent u op zoek naar een topdek matras om bijvoorbeeld uw bed in de caravan wat comfortabeler te maken? Of kan het logeerbed wel een extra laagje gebruiken? Dan is een traagschuimtopper een prima optie. Een traagschuimtopper is een oplegmatras van ongeveer 6 cm dik die precies dat extra ligcomfort verzorgt. Ook op vakantie is een goede nachtrust immers zeer belangrijk! Bijkomend voordeel is dat u net een stukje hoger ligt. Dat maakt soms net het verschil.

Lekker uitrusten op vakantie op de traagschuimtopper

Vakantie is vaak het moment om eens even extra uit te rusten en bij te slapen. Even weg uit de drukte van alledag en de dagelijkse sleur zijn hier goede ingrediënten voor. Echter is het belang van een lekker bed hierbij niet uit te vlakken! De kussens van het caravanbed zijn vaak vrij dun en door intensief gebruik komen er kuilen in. U ligt dan al snel op de harde ondergrond. De oplossing is een traagschuimtopper in de juiste maat. Bij Slaapkamerweb vindt u alle mogelijke maten topper matrassen. Uw bed is in een mum van tijd omgetoverd tot een zeer comfortabele slaapplek. Laat de vakantie maar beginnen!

Productaanbod traagschuimtopper

Traagschuimtopper voor thuis nodig?

Heeft u op uw bed thuis behoefte aan wat extra ligcomfort? Uiteraard kunt u daar ook een traagschuimtopper voor gebruiken. U vindt ook toppers van andere materialen in onze webshop, zoals bijvoorbeeld van koudschuim. Wij adviseren u om de verschillende soorten even met elkaar te vergelijken om te kijken welk matras het beste past bij uw wensen en eisen.

In veel gevallen werkt een oplegmatras prima, soms is het verstandiger om een heel nieuw matras aan te schaffen. Het aanbod varieert van prima goedkope matrassen tot excellente matrassen in een hoger prijssegment.

Vindt u het lastig om een keuze te maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u aan de hand van een aantal vragen gemakkelijk een stuk op weg.