Legplanken voor kledingkast

Wanneer u een kledingkast bestelt bij Slaapkamerweb, kunt u zelf de indeling van de kast bepalen. In een kledingkast wilt u uiteraard een heel aantal legplanken hebben, om uw kleding op te bergen. Wij bieden daarom diverse legplanken aan in verschillende maten en diktes. Onder andere legplanken over de gehele breedte van de kast, maar ook kleinere legplanken die u kunt gebruiken naast een vakverdeler. Bij ons vindt u alle legplanken en andere accessoires om uw ideale kast samen te stellen.
 

Gratis montage van de kast

gratis montage kastAls u bij ons een kast bestelt, komen wij deze gratis bezorgen en monteren. Wij zetten de kast bij u thuis in elkaar, inclusief alle legplanken, roedes, ladeblokken en andere accessoires die door u zijn gekozen. U hoeft zich dus niet langer druk te maken over de montage van de kast, dit verzorgen wij gratis voor u!

Productaanbod legplank kast

Bepaal zelf de indeling van uw kast

Naast legplanken kunt u de kast voorzien van allerlei handige mogelijkheden, zoals een roede, ladeblok, stropdashouder, schoenenrek, kastdeurdempers en zelfs een kledinglift. De mogelijkheden zijn onbeperkt, waardoor u de kledingkast exact volgens uw wensen kan inrichten. Heeft u bijvoorbeeld veel pantalons? Dan is een pantalonhouder de ideale manier om de broeken netjes te houden. En laat uw schoenen niet langer door het hele huis slingeren, maar berg ze netjes op in uw kledingkast. Alles is mogelijk!
» Bekijk alle kastaccessoires

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken